erwis1995 Napisano 9 Listopad 2010 Autor Napisano 9 Listopad 2010 Średnica ok.3 cm,Długość ok.4 cm,Wykonany z jakiegoś stopu mosiądzu,Co to jest?bo mnie to wygląda na jakąś nakładkę na lufę od broni.Proszę o identyfikację.Z góry dziękuję.
sqr Napisano 9 Listopad 2010 Napisano 9 Listopad 2010 obcięty mosin albo kawałek szkolnego mosina z elementem drewnianym w środku... dokładniejsze zdjęcia całości plus zdjęcie denka
Daro Shadow Napisano 9 Listopad 2010 Napisano 9 Listopad 2010 mam podobny wynalazek tylko że Mauser ;] mogło to do czegoś konkretnego służyć?
erwis1995 Napisano 15 Listopad 2010 Autor Napisano 15 Listopad 2010 na dole nie ma żadnych bić ani sladu po spłonce jest płaskie denko
erwis1995 Napisano 9 Listopad 2010 Autor Napisano 9 Listopad 2010 Średnica ok.3 cm,Długość ok.4 cm,Wykonany z jakiegoś stopu mosiądzu,Co to jest?bo mnie to wygląda na jakąś nakładkę na lufę od broni.Proszę o identyfikację.Z góry dziękuję.
Pytanie
erwis1995
Średnica ok.3 cm,
Długość ok.4 cm,
Wykonany z jakiegoś stopu mosiądzu,
Co to jest?bo mnie to wygląda na jakąś nakładkę na lufę od broni.
Proszę o identyfikację.
Z góry dziękuję.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.