vojtaz2 Napisano 8 Listopad 2010 Autor Napisano 8 Listopad 2010 Witajcie, kolejna część pojazdu z moich czeskich terenów gdzie się tłukli pancernym sprzętem, wykopałem tą część 20 metrów od wczorajszego niemieckiego hełmu. Prosiłbym o identyfikacje przedmiotu, z góry bardzo dziękuję za pomoc.
vojtaz2 Napisano 9 Listopad 2010 Autor Napisano 9 Listopad 2010 Hmm i nikt nie ma pomysłu? na razie leży sobie pod płotem, kiedyś będę musiał to wyrzucić na złom
vojtaz2 Napisano 8 Listopad 2010 Autor Napisano 8 Listopad 2010 Witajcie, kolejna część pojazdu z moich czeskich terenów gdzie się tłukli pancernym sprzętem, wykopałem tą część 20 metrów od wczorajszego niemieckiego hełmu. Prosiłbym o identyfikacje przedmiotu, z góry bardzo dziękuję za pomoc.
wykop39 Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 vojtaz - daj trochę czasu ! Szukam i inni pewnie też . Pozdrawiam
Pytanie
vojtaz2
Witajcie, kolejna część pojazdu z moich czeskich terenów gdzie się tłukli pancernym sprzętem, wykopałem tą część 20 metrów od wczorajszego niemieckiego hełmu. Prosiłbym o identyfikacje przedmiotu, z góry bardzo dziękuję za pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.