Skocz do zawartości

Wykrywacz do 1500 zl, prośba o pomoc.

canoe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Chciałbym dołączyć do grona poszukiwacz:-) i zastanawiam się właśnie nad wyborem wykrywacza do 1500 zl.
Pod uwagę biorę - Tesoro Cibola, Rutus Proxima, Delta 4000 i jestem otwarty na inne propozycję.
Interesuje mnie raczej drobnica - monety,klamry, guzki, odznaki, gruba militarka mniej.
Jaki wykrywacz kupić? Tyle już czytałem, ale im więcej czytam, tym bardziej kiełbasi mi się w głowie.
Podoba mi się Delta 4000, dają 2 cewki (w tym DD), ale ta częstotliwość (7,8kHz)średnio mi do monet pasuje (może się myle).
Będe głównie działał w na terenach Pomorza Gdańskiego, częściowo w lasach.
Proszę szanownych Kolegów o pomoc w podjęciu decyzji.
Pozdrawiam, Canoe
Napisano
powiem tak ponieważ sezon powoli sie kończy moze warto poczekać na styczeń luty wtedy za te pieniądze kupisz coś lepszego
Napisano
Witaj też poszukuje sprzętu w tej cenie ja zastanawiłem sie nad Rutusem PROxima lub uzywanym Fisherem F5. Może ktos wypowie sie na temat ktory bardziej uniwersalny.
Napisano
Witam! Proxima jest łatwa dla kogos kto juz biegał troche z innym wykrywaczem i ma troszke kilometrów w nogach i kilka decybeli w uszach. Najlepszy na początek jest ACE moim zdaniem. Prosty, intuicyjny, tani. Niestety nie wiem za duzo o nowym Euro ACE. Moze ktos rozwinie jego temat?
Napisano
Skoro teren Pomorza Gdańskiego" to bez problemu znajdziesz kogoś zarówno z Tesoro jak i z Rutusem, umów się i zobacz który bardziej Ci podpasuje. Skoro mówisz , że gruba militarka za bardzo Cię nie interesuje to moim zdaniem spokojnie bierz Cibolę. Nad Ace w ogóle się nie zastanawiaj skoro masz 1500 zł bo i tak będziesz chciał go zmienić szybko.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie