arci Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Napisano 2 Styczeń 2011 No anabol i okrężna gratki za zaciętość :) ja miałem wczoraj iść pokopać ale poranny telefon pokrzyżował mi plany musiałem jechać odśnieżać dach:( i znowu praca górą.Zdrów
arci Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Napisano 7 Styczeń 2011 Przeglądając rodzinny album znalazłem te oto zdjęcie (moje z dzieciństwa)już wtedy ciągło mnie do exploracji.Zdrów
arci Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Napisano 7 Styczeń 2011 Już nie pamiętam co to było ale chyba M....:)
cebermen Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 Podziwiam kolegów ja latałem z neodymem w listopadzie i rę ce od mokrej linki marzły jak diabli a tu styczeń i pełny ogień, pełen szacun
arci Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Napisano 9 Styczeń 2011 Witam w końcu śniegi puściły i można było skoczyć na pole pokopać :) niestety zapomniałem wziąść ze sobą aparat i zdjęcia robiłem w domu :(Zdrów
arci Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Napisano 23 Styczeń 2011 Witam dzisiejsze 2 godzinki spacerku po obiedzie na ugorkach i polu sąsiada:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.