Anarchista Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 Witam. Chciałbym zapytać posiadaczy wymienionego w tytule albumu o to jaki obszar pokrywają zamieszczone w nim zdjęcia. Chodzi mi konkretnie o to czy są tam zdjęcia północno-wschodnich rejonów miasta: Pawłowice, Kłokoczyce, Zakrzów, Psie Pole, Zgorzelisko...Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Listopad 2010 Share Napisano 6 Listopad 2010 Albumów ze zdjęciami lotniczymi stolycy zDolnego Śląska wyszło" w przeciągu ostatnich paru lat parę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarchista Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 Ale mi chodzi o ten wymieniony w tytule wątku:http://vianova.pl/content/view/418/14/Z resztą informacjami o innych też nie pogardzę tylko, że nie wiem czy będą jeszcze do dostania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.