CharlieP Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 Witam, poproszę o jak najwięcej zdjęć z II WŚ, działania w Polsce, bardzo mi są potrzebne do prezentacji multimedialnej, a nie za bardzo mogę znaleźć, jeżeli wątek narusza regulamin, proszę o usunięcie, zdjęcia są mi potrzebne bardzo szybko, albo chociaż linki do zdjęć, w Google już szukałem. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie !!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 http://www.odkrywca.pl/forum.php?id_forum=10Masz powyżej wybór, którego NAC by się nie powstydziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 Dzięki znalazłem już to czego szukałem ! ;) Pozdrawiam serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.