mariokunow Napisano 2 Listopad 2010 Autor Napisano 2 Listopad 2010 witam wszystkich ,chce kupic wykrywke na kolor i interesuja mnie delta 4000 oraz ace 350 prosze o opinie ,dodam że delta z cewka dd
michal1514 Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 Tego typu porównań i tematów było na prawdę dużo...Myślę, że w wyszukiwarce znajdziesz to co Cię interesuje.
małrer Napisano 4 Listopad 2010 Napisano 4 Listopad 2010 michal1514 tego typu porównań jeszcze nie było przeczytaj dokładnie ace 350?ps. trudno będzie to porównac kolego mariokunow sprzęcik ace 350 to nówka na rynku brak opini o osiągach zato delta jest dobra na kolorek i na drobna militarkę pozdro
Enders Napisano 4 Listopad 2010 Napisano 4 Listopad 2010 Delta wymiata, nie ma nawet mowy o porównywaniu do Ace (większy zasięg, lepsza ID [cyfrowa}, itp.)Pozdrawiam!PS. Ace 350, jak wynika z filmików na YT to produkt jedynie wyglądem różniący się od Ace :D No i cewką ;) Poza tym to nadal 250-tka.
samulb Napisano 4 Listopad 2010 Napisano 4 Listopad 2010 Enders na jakiej podstawie twierdzisz, że Delata ma większy zasięg od Euro ACE, przecież Ty pewnie go w ręce nie miałeś.
Enders Napisano 5 Listopad 2010 Napisano 5 Listopad 2010 W ręce to nie miałem, ale wyraźnie napisałem, że za sprawą Youtube. Wiem, że wg niektórych, airtesty są przekłamane, ale same airtesty potwierdzają mniejszy zasięg 350-tki względem Delty.A różnica cewek jest dość spora.
małrer Napisano 5 Listopad 2010 Napisano 5 Listopad 2010 air-testy są zakłamane pod względęm tym że są o niebo lepsze niż w ziemi mineralizacja i rodzaj gleby = mniejszy zasięg niż w powietrzu to fakt ztwierdzony pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.