janczar Napisano 29 Październik 2010 Autor Share Napisano 29 Październik 2010 mam takie pytanko czy entomolodzy są w śród nas ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 A co żeś za robala znalazł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 z 10 lat temu się zbierało.. ;)o co chodzi janczar?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 30 Październik 2010 Autor Share Napisano 30 Październik 2010 niechodzi mi o identyfikację tylko o wymianę się może robakami a może informacjami jak ktoś chce sie wymienić albo cóż z działu kupie sprzedam wymienię to na priwate polecam się odezwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 u mnie się skończyło jakiś czas temu, co ciekawsze dałem znajomemu..pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Listopad 2010 Autor Share Napisano 1 Listopad 2010 a można spytać co kolega zbierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.