sebson Napisano 26 Październik 2010 Autor Napisano 26 Październik 2010 Witam potrzebuję informacji na temat walk w 1944 rok w toskani a dokładnie chodzi mi o sienne arezzo i okolice może ktoś wie gdzie mogę uzyskać jakieś opisy walk lub mapki tych terenów z góry wielkie dzięki.
robal70 Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 czesc kolego to moze razem gdzies uderzymy , mieszkam 50km kolo arezzo we dwoje razniej
elpasys Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 Dobrze czasem użyć przeglądarki, bez konieczności wzywania pomocy:http://odkrywca.pl/heinz-g-ring-droga-idola-do-pogorzeli,644836.html
sebson Napisano 29 Październik 2010 Autor Napisano 29 Październik 2010 Witam wielkie dzięki za odpowiedz jednak wydaje mi sie że ton w jakim odpowiedział kolega elpasys jest co naj miej nie stosowny wystarczyło podać link i basta koniec kropka a nie sugerowac komuś lenistwo po przez brak checi zajżenia nawet do przęglądarki tym bardziej że jak wielu z nas wie owa przeglądarka nie zawsze działa jak byśmy tego chcieli nie wspominam już o tym że chyba swoim zapytaniem uraziłem kolege elpasys bo jak widać po linku który przesłał to właśnie jego konik tylko zapomina że po to są te fora a żeby wzajemnie sobie pomagac a nie odpowiadać z głupią ironiom w tle.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.