R0b3rT Napisano 25 Październik 2010 Autor Napisano 25 Październik 2010 Witam.Mam obecnie kanarka ACE 150 - zakupiłem go w tym roku - ma zaledwie 6 miesięcy. Mam okazję kupić WHITES PRIZM III który jeszcze nie ma roku. Sprzęt jest w dobrym stanie. Z tego co wyliczyłem sobie zamiana będzie kosztowała mnie ok. 100-150PLN. W zależności za ile uda mi się sprzedać kanarka.Czy warto robić taką zamianę??
R0b3rT Napisano 26 Październik 2010 Autor Napisano 26 Październik 2010 Dzięki wszystkim za za zaangażowanie i rady. Dzięki waszym opiniom zdecydowałem się na wymianę sprzętu. Mój kanarek zadebiutuje niedługo na allegro. Uważam temat za zamknięty.
tyfus Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 qrcze, chłopie bądź cierpliwy...czy myślisz że Modzi to roboty, które wyłapują posty do odkrywania ? nasza praca jest czysto społeczna, w wolnych chwilach, mamy swoje rodziny, obowiązki i inne.Jest nas tylko kilku a postów kilkaset, więc co się takiego wielkiego stało ? kula ziemska zmieniła orbitę ?masz problem ? pisz do dowolnego moda z sygnałem i sprawę wyjaśni, a nie jakieś aluzje na Forum.-pozdro-Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:53 27-10-2010
Enders Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Na co byś 150-tki nie zamienił, będzie dobrze :) Nie wiem jaka ma być Twoja max. sumka przeznaczona na wykrywkę, ale niedawno w promocji pojawił się Prizm 5G w cenie 1200 zł. Ale... na Prizma III też warto ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.