szmilas Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Witam jestem poczatkujacym poszukiwaczem, zgadal bym sie z jakims kolega w celu wspolnych wypadow w teren. Kontakt po przez maila Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 wymiana doswiadczen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Podpinam sie pod watek,takze jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 kolego vorax dzialasz czynnie w rejonach Dt. Krone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Tak,sprawdz meila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samter Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Ja również działam w tych rejonach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 a dokladnie w jakich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samter Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Wałcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Można by o czymś pomyśleć jak śniegi zejdą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samter Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 nie wiem jak w lesie, ale na polu jest całkiem przyjemnie pod względem śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 ja jutro uderzam na pierwszy wypadzik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Pozdrawiam wszystkich kopaczy ja też prawie z waszej parafi okolice Mirosławca w kierunku na Czaplinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 na Miroslawiec tez sie wybieram w tym sezonie, dosc konkretniej postaram sie przyjrzeć tej stronie powiatu wałeckiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antony89 Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Pora odświeżyć ten temat:)Ja wybieram się na początku maja na Wałcz ktoś chętny na poszukiwania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Antony89, można na priv się zgadać, czas się znajdzie :) Chęci też, bo samemu już mi się nie chce za bardzo łazić :) Może kto jeszcze dobije?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CafeRacer Napisano 23 Listopad 2013 Share Napisano 23 Listopad 2013 Odświeżam;) lata ktoś z forumowiczów po wałeckich lasach?? Chętnie sie podepnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sladami1 Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Odświeżam, ktoś szuka historii w okolicy Wałcza - Mirosławca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ułan23 Napisano 9 Maj 2014 Share Napisano 9 Maj 2014 Ja czasem,skąd jesteś??Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CafeRacer Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 No witam,w końcu coś się ruszyło w okolicy;) wyjdzie ktoś z jakąś inicjatywą? Można było by któregoś weckendu ogarnąć jakiś wypad za miasto.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CafeRacer Napisano 3 Luty 2015 Share Napisano 3 Luty 2015 Odświeżam:) ktoś coś hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 3 Luty 2016 Autor Share Napisano 3 Luty 2016 ziemia puściła więc czas wyruszać w teren, pisze się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody2553 Napisano 19 Luty 2016 Share Napisano 19 Luty 2016 Witam, Szmilas jesteś jeszcze zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 21 Luty 2016 Autor Share Napisano 21 Luty 2016 Cześć Młody, dlaczego nie. Jestem otwarty na nowe znajomości, a wiadomo że w grupie raźniej i większe możliwości. Odezwij się na priv pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.