ARQ Napisano 22 Październik 2010 Autor Napisano 22 Październik 2010 Adolf von Menzel- malarz, grafik niemiecki. Znalezione przypadkiem w lesie
PiterSupe Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 Witam, przypadkiem natkąłem się na Twój egzemplarz i powiem szczerze że się zaciekawiłem, ponieważ ja znalazłem podobny u siebie na ogródku. Widnieje na nim napis Albreht Durer - słynny niemieski artysta.Sam do końca nie wiem co to za medalik, może ktoś z kolegów pomorze w identyfikacji.Z góry wielkie dzięki oraz pozdrawiam...
ARQ Napisano 22 Październik 2010 Autor Napisano 22 Październik 2010 Adolf von Menzel- malarz, grafik niemiecki. Znalezione przypadkiem w lesie
tyfus Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 przecież koledzy już napisali, że to WHW -Winterhilfswerkznajdziesz tutaj :http://www.sammlerecke.at/whw/rsts.htmltwoja występowała w 5 kolorach - pozycja 364pozostałe z tej serii - od 360 do 379-pozdro-
Pytanie
ARQ
Adolf von Menzel- malarz, grafik niemiecki. Znalezione przypadkiem w lesie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.