Jurek.S Napisano 19 Październik 2010 Autor Share Napisano 19 Październik 2010 Jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 siema Jurek odezwij się jak tu będziesz oki pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Oczywiście ale wiosną.Teraz to bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 ja też się piszę :) ale na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Chętnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 Może spodkanko przed wiosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 Witam a ja panowie bym się do was wybrał na wiosnę z Poznania jak można??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 pewnie ze można :)A tak a na marginesie mam kuzyna z Poznani i tez kopie sobie troszkę ;) hehe pozdrowienia z grudziadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Można by na wiosnę się umówić na ten Grudziądz albo z kuzynem na Poznań.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk70 Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Witam i ja bym się podłączył jeśli można ,Bydgoszcz się kłania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan-nol Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 nikt nie ma nic przeciwko kto tylko chce to może do nas wpadać zawsze można się gdzieś umówić jak ktoś ma miejscówke ciekaw i wyskoczyć na wykopki tylko informacje dać wcześniej i może się zbierzemy razem wszyscy.PS.mariuszdzialo ja tam jestem za spotkanie jak najbardziej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Ja się piszę, zresztą ostatnio kopie w 80 % na ziemi grudziądzkiej, kilka miejsc znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.