Skocz do zawartości

Złomowiska

marcin12345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja pantery ze złomu nie wygrzebałem ;-) ale ostatnio udało mi sie pozyskać dwie puszki po maskach przeciwgazowych, niemiecką oraz polską. Ich stan nie jest może rewelacyjny, ale zawsze to jakieś nowe fanty w kolekcji w dodatku za darmo

Zgadza się,ale jak dokopiesz się do śmieci wczesno-powojennych to różny syf można trafić z granatami bez zawleczek włącznie. Na takich dzikich hasiokach trzeba uważać na igły po zastrzykach,mój znajomy się dziabnął taką igłą i jakiejś zarazy się nabawił .
pzdr

Cobra10225 a krasnoludki też widziałeś ? Sory ale takie bajki bez sensu to na forum pisarskim albo załóż se blog typu emo martynka". Jeżeli chodzi o złomowiska to czasem za niską cenę można coś ciekawego trafić a czasem na odwrót, za podziurawioną jak sito menażkę M31 chciał ode mnie złomiarz 50zł.

Jak do mnie przychodzą chłopaki za fantami a mam dwa lub więcej takich samych to wolę się z nimi wymienić ale nawet jak nie mają na co to biorę tylko za złom . Nie zdzieram bo wiem że młodzi kasy nie mają w nadmiarze a pamiętam też jak sam zaczynałem z niewielkim funduszem. U mnie za menażkę dałbyś zeta za złom i twoja.
pzdr.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie