mkduch Napisano 19 Październik 2010 Autor Share Napisano 19 Październik 2010 mam kupca na bagnet norweski z 1846 roku i tu sie pojawia moje pytanie ile on warty chciałbym znac cene aby porównac ją z ceną jaka proponuje chetnyPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Tu ci raczej nikt nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Tyle wart, ile ktoś zapłaci,a ceny sprawdzaj na giełdach internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 do 100 zł można za niego dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 jak nie wiesz ile itpjest opcja : wystaw na allegro,daj zaporową/chorą" cenę minimalna,i czekaj,cena musi być większa niż rzeczywista wartość przedmiotu,taka której nikt na pewno nie zaoferuje.Aukcja z licytacją i mniej więcej najwyższa zaoferowana kwota będzie wyznacznikiem wartości fantu.Przykład:miałem monetkę,ciężko mi było określić jej wartość,dałem minimalna 500zł,wystawiałem 2razy za pierwszym razem osiągnęła 280zł,za drugim 260(+/- kilka złotych)więc średnia z tych dwóch kwot jest wyznacznikiem.Minus jest taki że za aukcje allegro bierze prowizje,im większa minimalna tym większa prowizja:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Nie jestem zwolennikiem handlu przedmiotów związanych z historią, żeby nie powiedziec zabytków. Jak chcesz wiedziec ile jest wart dany przedmiot to nie dziel się tą informacją na forum bo w oczach" niektórych tracisz szacunek. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 19 Październik 2010 Autor Share Napisano 19 Październik 2010 zbyniek, nienapisalem ze chce go sprzedac tylko ze mam kupca ktory chce go nabyc a ze chce porownac jego oferte z wartoscia bagnetu to ze zwyklej ciekawosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Nie będę komentował.... bagnet(i nie tylko) nie ma jako takiej wartośc, jeżeli Ci na nim zależy to kupisz go za 150zł a jeżeli Ci nie zależy do sprzedasz za piwo, i tyle.... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 19 Październik 2010 Autor Share Napisano 19 Październik 2010 piszac ,,i nie tylko,, co miales na mysli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Czy to aż takie trudne? hełm, magazynek, saperka, skorupa szyszki", puszka po masce p-gaz, menażka, łuska, nieśmiertelnik, medal, odznaka, moneta, wisiorek, torba, mundur i cała reszta, która związana jest z historią.... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.