Skocz do zawartości

Pytanie

mkduch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam kupca na bagnet norweski z 1846 roku i tu sie pojawia moje pytanie ile on warty chciałbym znac cene aby porównac ją z ceną jaka proponuje chetny
Pozdro

Napisano
jak nie wiesz ile itp
jest opcja : wystaw na allegro,daj zaporową/chorą" cenę minimalna,i czekaj,cena musi być większa niż rzeczywista wartość przedmiotu,taka której nikt na pewno nie zaoferuje.

Aukcja z licytacją i mniej więcej najwyższa zaoferowana kwota będzie wyznacznikiem wartości fantu.

Przykład:miałem monetkę,ciężko mi było określić jej wartość,dałem minimalna 500zł,wystawiałem 2razy za pierwszym razem osiągnęła 280zł,za drugim 260(+/- kilka złotych)
więc średnia z tych dwóch kwot jest wyznacznikiem.
Minus jest taki że za aukcje allegro bierze prowizje,im większa minimalna tym większa prowizja:/
Napisano
Nie jestem zwolennikiem handlu przedmiotów związanych z historią, żeby nie powiedziec zabytków. Jak chcesz wiedziec ile jest wart dany przedmiot to nie dziel się tą informacją na forum bo w oczach" niektórych tracisz szacunek. pozdr
Napisano
zbyniek, nienapisalem ze chce go sprzedac tylko ze mam kupca ktory chce go nabyc a ze chce porownac jego oferte z wartoscia bagnetu to ze zwyklej ciekawosci
Napisano
Nie będę komentował.... bagnet(i nie tylko) nie ma jako takiej wartośc, jeżeli Ci na nim zależy to kupisz go za 150zł a jeżeli Ci nie zależy do sprzedasz za piwo, i tyle.... pozdr
Napisano
Czy to aż takie trudne? hełm, magazynek, saperka, skorupa szyszki", puszka po masce p-gaz, menażka, łuska, nieśmiertelnik, medal, odznaka, moneta, wisiorek, torba, mundur i cała reszta, która związana jest z historią.... pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie