jan-80 Napisano 12 Październik 2010 Autor Napisano 12 Październik 2010 Przepraszm jeśli daje w złym dziale ale nie wiedziałem gdzie dać ten temat pytanie tak jak w temacie.
Gniewkos Napisano 12 Październik 2010 Napisano 12 Październik 2010 My z kumplem śmigamy, uważamy żeby wędkarzom się nie dawać we znaki, jakieś stawy na łąkach polach to raczej luzik, rzeki też. Gorzej może być przy jakiś pałacykach w parkach itd. Trzeba pytać o pozwolenie. Kiedyś był jak się nam wydawało opuszczony pałac no to się zatrzymaliśmy śmigamy magnesem w stawie widać pływające szczupaki :) pełen luzik, jedzie nagle rolnik drogą, i nas woła trąbi ja idę do niego już gadka uszykowana, a on do mnie Panie spi...lajcie stąd bo teren jest cyganów jak zauważą was to wam wszystko zabiorą i wpier... więc tak szybko miejscówki jeszcze nie opuszczaliśmy hehea tak wracając do tematu to gdzieś tam czytałem, że to co z wody to chyba twoje... ale pewien nie jestempozdro!
jan-80 Napisano 13 Październik 2010 Autor Napisano 13 Październik 2010 Tak neodymow.Ale jak sądzicie czy straż rybacka lub policja pretencj nie będzie miała.
jan-80 Napisano 13 Październik 2010 Autor Napisano 13 Październik 2010 Przepraszam za bład pretensji.
loszo_ZCH Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 Ale musisz mieć karte wędkarską i opłacone składki :P
talgo Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 no tak szczupaki i cyganie to nietęgi temat :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.