jacek1962 Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 kolego pi.ko proszę o numer telefonu do działu sprzedaży.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 http://www.muzeumwl.pl/kontakt.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi.ko Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 jacek1962, nie jestem pracownikiem Muzeum, nie wiem czy mają tam coś takiego jak dział sprzedaży. Natomiast można kontaktować się z jednym z autorów - Łukaszem Nadolskim (jest etatowym pracownikiem Muzeum) - do niego kierować prośby o wysyłkową sprzedaż publikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi.ko Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 Według mojej wiedzy, książka powinna już być w Muzeum Wojsk Lądowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.