Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 od spodu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitou Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 niezlemi w okolicach suraza wyskoczylo na kawalku poletka 20x200 m 22 monetki z roznych lat (wiekszosc to boratynki)a kilkaset metrow dalej kolega trafil na 2 niewybuchy carskie ,amerykanski guzior, byly tez zwloki sygnetu, jakis krzyzyk i szkaplerz i 2 monety jeszcze niezidentyfikowaneporobie foty to wrzuce tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 spoko:) ja ostatnio z jednego poletka po którym chodzilismy zimą wyjałem 20 boratynek, denge , sap-a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 sygnecik też był srebrny i zwłoki koperty od zegarka kieszonkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 a to z wyjazdu z bratem na....ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 gratuluje kolego ! miło się ogląda,czekamy na dodawanie kolejnych zdjęć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 kociołek sowiecki wz.27 - dostałem na złomie za friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 obiecywałem że wstawie zdjecia to wstawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 nawet nie dziurawy :) ze złomu za 8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 znalazłem je jak pogadałem ze starszym panem:) powiedział , że u niego za stodołą podczas wojny niemcy strzelali ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 ....niestety był to pluton egzekucyjny jak mi później powiedział . SS DWM 1938 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 kupiona ale w ładnym stanie - 35 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 gefreiter Wolf - a w środku idealna i nawet ktoś w niej mak przechowywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 blaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 korona z pruskiego pagonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 gwóźdź z pola na którym były same boratynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 fartem znalezione :) chyba od mikołajówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 zblizenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek.Ant. Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 W ten wekend byłeś na orzełkach ,bo chodziłem po świeżych śladach,ale nie mogłem namierzyc konkurencji.Za cynk na miejscówkę masz u mnie dług.Pozdrawiam-Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 17 Maj 2011 Autor Share Napisano 17 Maj 2011 Heh na orzełkach byłem ostatnio dwa tygodnie temu , ale nic nie wyszło , a poza tym spotkałem jeszcze 5 innych poszukiwaczy..... Te co wykopane to znalezione z miesiąc temu;)w Twoich dołkach Krzysiek jeszcze wyją z dwa orzełki. Postaram się jakoś odwdzięczyć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 31 Maj 2011 Autor Share Napisano 31 Maj 2011 a to z dzisiaj taki sześcio-nitowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 31 Maj 2011 Autor Share Napisano 31 Maj 2011 środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 31 Maj 2011 Autor Share Napisano 31 Maj 2011 wykopana zimą w pruskiej ziemiance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.