danielka Napisano 9 Październik 2010 Autor Napisano 9 Październik 2010 Witam znalazłem dzisiaj kilka takich łusek u babci na łące a na militarce kompletnie sie nie znam domyślałem się tylko ze może być to coś przeciwlotniczego bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
danielka Napisano 9 Październik 2010 Autor Napisano 9 Październik 2010 z opowieści słyszałem ze stacjonowali tam ruscy
danielka Napisano 9 Październik 2010 Autor Napisano 9 Październik 2010 Witam znalazłem dzisiaj kilka takich łusek u babci na łące a na militarce kompletnie sie nie znam domyślałem się tylko ze może być to coś przeciwlotniczego bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
danielka Napisano 9 Październik 2010 Autor Napisano 9 Październik 2010 Bardzo dziękuje za szybką i fachową pomoc, pozdrawiam:)
Shluka Napisano 9 Październik 2010 Napisano 9 Październik 2010 To nie łuska od PTRD, tak jak pisał kloki to DSzK.Pozdrawiam W
kloki Napisano 9 Październik 2010 Napisano 9 Październik 2010 Tak, PTRD/PTRS ma kompletnie inny kształt
Pytanie
danielka
Witam znalazłem dzisiaj kilka takich łusek u babci na łące a na militarce kompletnie sie nie znam domyślałem się tylko ze może być to coś przeciwlotniczego bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.