Skocz do zawartości
  • 0

Mundur Kriegsmarine

djdj75

Pytanie

• Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
pawcio dzięki, już się zo oryginałem rozglądam, co prawda to prawda do 100 $ baksów lub euro.
Diago - chyba będę robił nowy wątek bo admin wywalił temat do identyfikacji. pozdro.
Napisano
hm, Panowie bez urazy - ale czy wiecie co to jest fastryga?chyba nie ? I bankowo nic nie zniszczyłem !!!!! , i jeszcze jedno nie traktujcie mnie jak nowicjusza w temacie siedzę od jakiś 30 lat a krigsmarine jak pisałem nie jest moją mocną stroną , a to że mało jest przy niku cyferek nie oznacza że ktoś, coś itp. pozdrawiam.
Napisano

najprawdopodobniej nazwisko właściciela i nr jednostki czy coś w tym stylu - znajomy mówił że ten sam numer mógł być na nieśmiertelniku marynarza.

Napisano

może i zniszczyłem ale usunąłem delikatnie fastrygę a pod naszywką wyszła pieczątka i jakieś resztki haftu czerwoną nicią ( kiedys na forum widziałem coś takiego)- co o tym sądzicie?

Napisano
trafiony na aukcji internetowej, - za śmieszne forsiaki i w jeszcze śmieszniejszej katergorii - zastanawaiałem się czy nie pisać o tym w ... za 5 zł czy jakoś tak.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie