MaGnez Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 Czołem. Szukałem informacji na forum ale nic. Mam takie pytanie: jak sprawdzić czy dana osoba była wpisana na Volkslistę ?
woytas Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 hmmmtez sie zastanawialem jak to zrobic. Raczej chyba nie mozliwe
piotrek-stg Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 W urzedach miasta powinno coś takiego być.
MaGnez Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 Dostanę taką informację jeśli ta osoba już nie żyje ?
MarcinF Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Sądzę, że musisz być osobą z bliskiej rodziny, albo mieć upoważnienie od takich osób.
MaGnez Napisano 9 Październik 2010 Autor Napisano 9 Październik 2010 W tym przypadku chodzi o mojego dziadka.
MarcinF Napisano 9 Październik 2010 Napisano 9 Październik 2010 Zasięgnij informacji w urzędzie, być może takie dokumenty są już w Archiwum Państwowym. Tam poinformują Cię na jakich zasadach je udostępniają. Na pewno nie obejdzie się bez podania.
woytas Napisano 9 Październik 2010 Napisano 9 Październik 2010 Dla osob chcacych krytykowac, proponuje zerknac na zasady udzielania/podpisywania" VL na Slasku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.