Wojciech Owski Posted October 8, 2010 Author Share Posted October 8, 2010 Witam, czy ktos z Was przewozil juz wykrywacz w samolocie? Wyjezdzam do Wloch i chcialbym zabrac wykrywke, macie jakies doswiadczenia? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktordetektor Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Jak możesz to samą elektronikę weź do podręcznego bo bagażem rejestrowanym za bardzo rzucają i może tego nie przeżyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Owski Posted October 8, 2010 Author Share Posted October 8, 2010 Tak tez myslalem, ale chodzi mi o to czy podczas przeswietlenia" bagazu podrecznego nie beda sie czepiac, ze moze zabronione przewozenie takiego sprzetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktordetektor Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Nie jest to zabronione. Możesz śmiało brać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuks_ag Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 tylko nie we wszystkich rejonach Włoch można legalnie szukać,np:Val D'AOSTA Valle d'Aosta TOSCANA TOSCANA LAZIO LAZIO CALABRIA CALABRIA SICILIA SICILIA A tutaj więcej na świecie gdzie można a gdzie nie (po angielsku ale z tłumaczem google jakoś zrozumiecie)http://www.ncmd.co.uk/law.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Owski Posted October 9, 2010 Author Share Posted October 9, 2010 Dzieki za info, tego nie wiedzialem, te regiony zostaly zabronione bo maja wielka wartosc archeologiczna i na pewno kryja wiele fajnych rzeczy, ja bede w Bresci (Lombadria) mysle ze nie ma wiekszych problemow, ale militaria wykluczam bo zbyt ryzykowne. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
test_m4a1 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Hej Wojciechu, jeździsz jeższcze do Bresci? Też jeżdze w te rejony z wykrywką :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
test_m4a1 Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Woytasie, z moich doświadczeń wiem ze w IT kopie się luźniej niż u nas. Wg prawa kopać nie można:Val D'AOSTA Valle d'Aosta TOSCANA TOSCANA LAZIO LAZIO CALABRIA CALABRIA SICILIA SICILIA z Tym że dogadać się z włochem to nie to co z Polakiem czesto :) Apula się nie zalicza ale w praiwe jest zapis ze w obszarach działań wojennych I i II WS takze nie można ale wiesz... :)Kopiesz może na północy? moja baza to lombardia na wypady na północ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.