Wojciech Owski Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 Witam, czy ktos z Was przewozil juz wykrywacz w samolocie? Wyjezdzam do Wloch i chcialbym zabrac wykrywke, macie jakies doswiadczenia? Pozdrawiam
doktordetektor Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Jak możesz to samą elektronikę weź do podręcznego bo bagażem rejestrowanym za bardzo rzucają i może tego nie przeżyć.
Wojciech Owski Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 Tak tez myslalem, ale chodzi mi o to czy podczas przeswietlenia" bagazu podrecznego nie beda sie czepiac, ze moze zabronione przewozenie takiego sprzetu.
doktordetektor Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Nie jest to zabronione. Możesz śmiało brać.
fuks_ag Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 tylko nie we wszystkich rejonach Włoch można legalnie szukać,np:Val D'AOSTA Valle d'Aosta TOSCANA TOSCANA LAZIO LAZIO CALABRIA CALABRIA SICILIA SICILIA A tutaj więcej na świecie gdzie można a gdzie nie (po angielsku ale z tłumaczem google jakoś zrozumiecie)http://www.ncmd.co.uk/law.html
Wojciech Owski Napisano 9 Październik 2010 Autor Napisano 9 Październik 2010 Dzieki za info, tego nie wiedzialem, te regiony zostaly zabronione bo maja wielka wartosc archeologiczna i na pewno kryja wiele fajnych rzeczy, ja bede w Bresci (Lombadria) mysle ze nie ma wiekszych problemow, ale militaria wykluczam bo zbyt ryzykowne. pozdrawiam
test_m4a1 Napisano 16 Grudzień 2012 Napisano 16 Grudzień 2012 Hej Wojciechu, jeździsz jeższcze do Bresci? Też jeżdze w te rejony z wykrywką :)
test_m4a1 Napisano 18 Grudzień 2012 Napisano 18 Grudzień 2012 Woytasie, z moich doświadczeń wiem ze w IT kopie się luźniej niż u nas. Wg prawa kopać nie można:Val D'AOSTA Valle d'Aosta TOSCANA TOSCANA LAZIO LAZIO CALABRIA CALABRIA SICILIA SICILIA z Tym że dogadać się z włochem to nie to co z Polakiem czesto :) Apula się nie zalicza ale w praiwe jest zapis ze w obszarach działań wojennych I i II WS takze nie można ale wiesz... :)Kopiesz może na północy? moja baza to lombardia na wypady na północ :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.