piotr916 Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Wita!Wszystko ładnie,pieknie,ale w czym jest problem żeby nie podać jakiegoś info o nim?Bawimy się w zgaduj-zgadulę"?To obstawiam:Europa zachodnia,ewentualnie Warmia-Mazury.
Kopacz1 Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 Witam wszystkich odkrywców !!!!!!!!!!!!!!Proszę bardzo oto ja we własnej osobie.Mam na imię Roman i wcale nie uprawiam partyzantki,nie mam wcale zamiaru ukrywać lokalizacji tych fortyfikacji prezentowanych na zdjęcuiach.Kol.Badylarz,piotr916 i wszyscy inni zainteresowani tematem tytuł wątku moje foty" więc jak zechcę to dodam opisy.4 ostatnie + z wykrywaczem Mulnik - Składnica techniczna Kriegsmarine Świnoujście2 pierwsze - Bunkier koszarowo-bojowy typu Flakbatterrie - Bateria alewowa" Świnoujścienastępne 4 bunkier Maszynownia" Bateria alewowa"Pozdrawiam
woytas Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Bylem w maju na mulniku - nocna wyprawa - z mocna ekipa - ja Grzebiuszka, Proteus, Bociek, Bombel itp, itd :>
Kopacz1 Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 Oglądałem foty z tej wyprawy to była Baterii Mielin
Kopacz1 Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 Bateria nadbrzeżna Goben"Zdjęcie trzonu wieży działowej 283mm
Kopacz1 Napisano 11 Październik 2010 Autor Napisano 11 Październik 2010 Wjazd dla wąskotorówki do bunkra koszarowo-bojowego niestety został zamurowany
Kopacz1 Napisano 13 Październik 2010 Autor Napisano 13 Październik 2010 Niemieckie bunkry radiostacji dalekiego zasięgu z II wojny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.