Skocz do zawartości

Zakup wykrywacza

flobert_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
zastanawiam się nad kupnem (w sumie zmianą) wykrywacza.
najchetniej kupilbym cos z trybem statycznym
teraz chodzę z C.Scopem 1220R. ale chciałbym coś z większym zasięgiem i dobrze by bylo jakby miał rozrożnianie głosowe. co byście polecili?
z gory dzieki
pozdr
Napisano
a xlt ma tryb statyczny? a jak jest z dfx'em? slyszalem jeszcze ,ze minelab sovereign GT ma dobre osiagi.
i czy w tych wykrywaczach jest rozroznianie glosowe?
Napisano
XLT ma też identyfikację tonową. Sovereign to dynamik, który ma standardowo wyciętą część żelaza, więc wszystko zależy czego chcesz szukać. Ja polecam śmiało XLT.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Tryb statyczny oznacza wyłączoną dyskryminację Audio, ale masz możliwość poszukiwania w trybie mieszanym (Mixerku), w którym świetnie rozpoznasz cele. Co do Proximy to właśnie chciałem Ci zasugerować, że jeśli szukałbyś czegoś nowego w tej cenie to lepiej nie trafisz. Proxima nie jest jednak tak rozbudowanym sprzętem jak XLT, ale musisz sobie zadać pytanie z jakich funkcji będziesz naprawdę często korzystał.

Pozdrawiam

VW
Napisano
A orienyujesz się może ktory z nich ma lepsze osiagi? chodzi o zasieg. chcialem cos zarowno na kolorek (w sensie monetki) jak i na militarke. i szukam sprzetu ktory to pogodzi.. dzieki
pozdr
Napisano
Osiągi to sprawa względna bo zależy od mnóstwa czynników, choćby rodzaju gruntu i stopnia opanowania sprzętu przez operatora. Dla mnie nie ulega wątpliwości, że XLT w odpowiednich rękach nie ma sobie równych:) Jednak droga do opanowania tego sprzętu jest długa i wymaga sporo cierpliwości. To wykrywacz zaawansowany" albo jeśli wolisz profesjonalny";-)

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie