flobert_1 Napisano 7 Październik 2010 Autor Napisano 7 Październik 2010 witamzastanawiam się nad kupnem (w sumie zmianą) wykrywacza.najchetniej kupilbym cos z trybem statycznymteraz chodzę z C.Scopem 1220R. ale chciałbym coś z większym zasięgiem i dobrze by bylo jakby miał rozrożnianie głosowe. co byście polecili?z gory dziekipozdr
małrer Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Do jakiej kwoty kolega chce kupic wykrywkę?
flobert_1 Napisano 7 Październik 2010 Autor Napisano 7 Październik 2010 sorrki zapomnialem wlasnie napisac o kwocie.cena jaka jestem sklonny wydac to ok.1700pln
dzieci3 Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Używany Xlt jest prawie w Twoim zasiegu.Naprawde warto.Pzdr.
flobert_1 Napisano 7 Październik 2010 Autor Napisano 7 Październik 2010 a xlt ma tryb statyczny? a jak jest z dfx'em? slyszalem jeszcze ,ze minelab sovereign GT ma dobre osiagi.i czy w tych wykrywaczach jest rozroznianie glosowe?
dzieci3 Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Ma kilka trybów pracy w tym statyczny.Pzdr.
VanWorden Napisano 9 Październik 2010 Napisano 9 Październik 2010 XLT ma też identyfikację tonową. Sovereign to dynamik, który ma standardowo wyciętą część żelaza, więc wszystko zależy czego chcesz szukać. Ja polecam śmiało XLT.PozdrawiamVW
flobert_1 Napisano 10 Październik 2010 Autor Napisano 10 Październik 2010 VanWorden a wiesz moze jak XLT ma sie do rutusa proximy? i czy XLT ma identyfikacje tonowa na trybie statycznym?dziekipozdr
VanWorden Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Tryb statyczny oznacza wyłączoną dyskryminację Audio, ale masz możliwość poszukiwania w trybie mieszanym (Mixerku), w którym świetnie rozpoznasz cele. Co do Proximy to właśnie chciałem Ci zasugerować, że jeśli szukałbyś czegoś nowego w tej cenie to lepiej nie trafisz. Proxima nie jest jednak tak rozbudowanym sprzętem jak XLT, ale musisz sobie zadać pytanie z jakich funkcji będziesz naprawdę często korzystał.PozdrawiamVW
flobert_1 Napisano 10 Październik 2010 Autor Napisano 10 Październik 2010 A orienyujesz się może ktory z nich ma lepsze osiagi? chodzi o zasieg. chcialem cos zarowno na kolorek (w sensie monetki) jak i na militarke. i szukam sprzetu ktory to pogodzi.. dziekipozdr
VanWorden Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Osiągi to sprawa względna bo zależy od mnóstwa czynników, choćby rodzaju gruntu i stopnia opanowania sprzętu przez operatora. Dla mnie nie ulega wątpliwości, że XLT w odpowiednich rękach nie ma sobie równych:) Jednak droga do opanowania tego sprzętu jest długa i wymaga sporo cierpliwości. To wykrywacz zaawansowany" albo jeśli wolisz profesjonalny";-)PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.