Skocz do zawartości

Wykrywacz za 800 złotych jaki ???

jan-80

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No właśnie ostatnio wziełem na wykopki siostrzenca i spodoboło mu się te hooby.Ma on 14lat i chce kupić sobie wykrywkę za 800zł i ani grosza więcej.No i teraz właśnie co ma kupić.
  • Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam f2 kosztuje 869 z dostawą,myślę że owy na gwaranci to się lepiej opłaca tu jest link http://allegro.pl/wykrywacz-metali-fisher-f2-i1257260798.html
Napisano
Cpt.Nemo wytłumacz mi czemu wzioł byś kanarka a nie FisheraF2 przeciez Fisher jest lepszy podobno bo ma lepsze osiągi itp proszę o odpowiedz.
Napisano
kolego Janie myślisz że w f2 zasięg jest lepszy o 5 czy 10 cm? jak jest lepszy to góra 2cm,miałem go po kanarku a teraz mam tekneticsa deltę i bije on jeden i drugi wykrywacz,jeżeli nie miał bym delty to śmiało bym wrócił da Ace 250...
Napisano
Kolego krank3 mylisz się co do f2 jes lebsza dyskryminacja niż w tej twojej 250-ce od 0-99 na skali widzisz co zalega i powiem ci bo widziałem to u mnie botak się składa że miałem f2 a kolega dalej ma kanarka,w terenie po wycięciu iron widział rure od panca a 250 na wycięciu żelaza nie i co ty na to?
Napisano
kol.krank3Proscan wyraznie napisal ze nie naprawia fisherow f2 i f4 wiec gdzie moge je naprawic po gwarancji,lub jesli zostaly kupione nie od polskiego dystrybutora?
Napisano
kolego Wituś jeżeli fisherek widzi rurę od panca na dyskryminacji to ma gorsza dyskryminacje niż kanarek który jej nie widzi na wyciętym żelazie ... tak jak pisałem miałem f2 po kanarku a teraz mam deltę,jak miałbym kupić tani wykrywacz to kupiłbym ace bez wahania...
Napisano
aha egon jeżeli Proscan nie chce się podjąć naprawy fishera to jest problem,bo byłem przekonany że nie naprawiają tylko chińczyków,w takim razie naprawiać trzeba na własną rękę,i nie warto kupować pogwarancyjnego fishera,garretty z tego co wiem naprawiają...
Napisano
Czyli lepiej ACE 250 bo jest tańszy i ma podobny zasięg na drobnice a jeśli ktoś mógł mi podać link do jakiejś strony gdzie jest w miare tani ace bez żadnych dodatków bo z dodatkami są po 900zł.
Napisano
W tej cenie jest jeszcze tesoro silver uMax, który wg mnie jest lepszy i od F2 i od Ace 250. Pytanie tylko, czy jest Ci potrzebny wyświetlacz.
Napisano
Egon wypowiadam się bo miałem kilka wykrywaczy i chodzę kilka ładnych lat więc przetestowałem masę sprzętu,tak więc mogę coś w tym temacie dodać :) -pozdro-

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie