maras Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 może uda się niedziela...ale będę w czwartek wiedział to się zgadamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paula3 Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Byłam ostatnio niedaleko Bieniowa teren mocno skopany ale jakieś fanty jeszcze wychodzą. Tylko te dołki niezakopane straszą, apel zakopujcie po sobie dołki. Pozdrawiam do zobaczenia w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 spokojnie te dołki zostawili sezonowi odkrywcy nigdy się nie nauczą robic za sobą porządku.pozdro dla trzymających się zasad odkrywców:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 paula3 z czym biegasz?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paula3 Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Rutus Proxima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levin Napisano 27 Październik 2010 Autor Share Napisano 27 Październik 2010 Ja dzisiaj byłem koło Sulechowa i za Zawadą ale nic ciekawego same smieciuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 słyszałem że pod solą ciekawe fanciory wychodziły za dobrych czasów z 1 wojenki no dokładnie gdzie to nie napiszę ale miejsce jest nadal ciekawe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 to jak organizujemy coś na weekend???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 tylko niedziela odpowiada militarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levin Napisano 28 Październik 2010 Autor Share Napisano 28 Październik 2010 Maras ja dzisiaj chciałem do ciebie pisać, zebyś ze mną jechał... tylko gg nie mam obecnie i nie miałem się z Tobą jak skontaktować. Byłem w okolicach Ochli i jak zawsze troche pfennigów, i prli. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 ale co sobota czy niedziela???ja będę po 21 dziś jak coś na odkrywcy??? będę gdzieś śmigał na pewno jak coś możemy razem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 ktoś chętny na wypad jutro ??? całodniowy ???ja gdzieś się wybieram cel do dogadania tylko zawsze lepiej w towarzystwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 wybieram się w niedzielę jag by co priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomb750 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Witam, czy Żary mogą się przyłączyć? Pogoda trochę już nie bardzo ale gdyby się poprawiło to dajcie znać. Chodzę z Ultra 2 bardziej kolor ale i militarka jest ok. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 Geje :PTylko TM 808 :PA na poważnie jakby ktoś był zainteresowany piciem w terenie to dawać znaka. Ps. S88 Pozdro dla PanzerF. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 a może oprócz wypadu w teren , małę spotkanie integracyjne , z ogniskiem , kiełbachą i napojem , ( mrugnięcie oczkiem ) bezalkoholowym :) taki mały zlot fajnych chłopaków i dziewcząt z okolic Zielonej Góry ? co Wy na to ? D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Pacierza i wódki nigdy nie odmawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Stedke- Dawid wspominał o fajnych chłopakach i dziewczętach... A Ty się do której kategorii zaliczasz?PS Jeśli masz kontakt z PanzerF., to ode mnie również Go pozdrów ( coś znikł ostatnio ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Zaliczam się do fajnych chłopaków lubiących fajne dziewczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falke Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Witam!szukam osób do wspólnych wypadów w Zielonej Gorze,lub okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 hej jestem chętny... mam czas w czwartek 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykopex Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 CzołemSzukam kolorowej drobnicy, a najlepiej szuka się w towarzystwie. Z chęcią zintegruje się z jakąś lokalną ZG ekipą.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 hej jestem chetny moze sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykopex Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 To sie nie zgadalismy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levin Napisano 9 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Czesc Panowie, jak tam rejony zielonej góry? Kopiecie cos? Powiem szcerze ze ja sam mieszkam w tym mieście i rezultaty mizerne. Zadnych ciekawych monet, ba nawet zadnych nieciekawych starszych monet... tu jest na tyle cienko ze mój wykrywacz w okolicach Zielonej w tym roku nie został ani razu włączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.