Skocz do zawartości

Wspólne wykopki Zielona Góra i okolice.

levin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Byłam ostatnio niedaleko Bieniowa teren mocno skopany ale jakieś fanty jeszcze wychodzą. Tylko te dołki niezakopane straszą, apel zakopujcie po sobie dołki. Pozdrawiam do zobaczenia w terenie.
Napisano
słyszałem że pod solą ciekawe fanciory wychodziły za dobrych czasów z 1 wojenki no dokładnie gdzie to nie napiszę ale miejsce jest nadal ciekawe;)
Napisano
Maras ja dzisiaj chciałem do ciebie pisać, zebyś ze mną jechał... tylko gg nie mam obecnie i nie miałem się z Tobą jak skontaktować. Byłem w okolicach Ochli i jak zawsze troche pfennigów, i prli. Pozdrawiam.
Napisano
ale co sobota czy niedziela???ja będę po 21 dziś jak coś na odkrywcy??? będę gdzieś śmigał na pewno jak coś możemy razem:)
  • 2 weeks later...
Napisano
ktoś chętny na wypad jutro ??? całodniowy ???
ja gdzieś się wybieram cel do dogadania tylko zawsze lepiej w towarzystwie :)
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam, czy Żary mogą się przyłączyć? Pogoda trochę już nie bardzo ale gdyby się poprawiło to dajcie znać. Chodzę z Ultra 2 bardziej kolor ale i militarka jest ok. Pozdrawiam.
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Napisano
a może oprócz wypadu w teren , małę spotkanie integracyjne , z ogniskiem , kiełbachą i napojem , ( mrugnięcie oczkiem ) bezalkoholowym :)

taki mały zlot fajnych chłopaków i dziewcząt z okolic Zielonej Góry ?

co Wy na to ?
D.
Napisano
Stedke- Dawid wspominał o fajnych chłopakach i dziewczętach... A Ty się do której kategorii zaliczasz?

PS Jeśli masz kontakt z PanzerF., to ode mnie również Go pozdrów ( coś znikł ostatnio ).
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Czołem
Szukam kolorowej drobnicy, a najlepiej szuka się w towarzystwie. Z chęcią zintegruje się z jakąś lokalną ZG ekipą.
pozdro!
Napisano
Czesc Panowie, jak tam rejony zielonej góry? Kopiecie cos? Powiem szcerze ze ja sam mieszkam w tym mieście i rezultaty mizerne. Zadnych ciekawych monet, ba nawet zadnych nieciekawych starszych monet... tu jest na tyle cienko ze mój wykrywacz w okolicach Zielonej w tym roku nie został ani razu włączony.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie