Gutek Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 a i taka jeszcze bidulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 a tu ptaszyna od niej. No to jak będzie pokaże kto jeszcze coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Pozwolisz Huku że pokażę swojego popularesa,widziałeś go już na innym forum zresztą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 sopel czemu taka czerwona, z pola ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy_x Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 a to mój niedawny wykop, w sumie dla was też taki populares:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy_x Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy_x Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 taka trochę inna ba mniejsza ciut od standardowej" jeśli można tak je nazwać, no i podwójny zaczep. Jak poznać czy metal to alpaka? bo ta klamra wydaje się nie być z mosiądzu, jakby świeżo po przetarciu przebłyskiwała na biało ale może to mi się już coś mami...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Siwy, ładna:)nie wytarta i gleba przyjazna dla niej była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Moje może nie pasują, bo kolekcja to żadna (zaledwie kilka sztuk) no ale jak się trafi, to przecież nie wyrzucę... Nie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 verte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Jak nie ze strychów (Prusy, stal), to z ugora (M1895 bez nakładki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 verte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Bjar..ta grenadierów..ufff podniosłeś mi ciśnienie..Gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Sam się zdziwiłem. Wyszła kilka lat temu w strasznie nijakim miejscu - przypadek zupełny. Torfiasta łączka, więc ciekawą patynkę ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Ja ciągle poluję na artylerkę, grenadierkę, saperkę i nic z tego nadal... ładne klamerki, wątek też sie ładnie rozwija ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Marzenia. Ja przez 10 lat trafiłem dwie carskie klamry. Niektórzy pewnie na jednym wypadzie tak mają. No ale tak jest, jak pobojowisk i pozycji z Wielkiej Wojny w okolicy brak... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 Z tyłu widoczne złocenie. Sama klamra wykonana z dość cienkiej blaszki (inne wyglądają na solidniejsze, a może to takie złudzenie), dodatkowo trochę wgięta, na haku sygnowanie wytwórcy СЛАВА МОСКВА Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinch20 Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 Zarzuć lepsze foty grenadierki, pruskiej i starych Węgier ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinch20 Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 Witam,Tak gorąca dyskusja, że nie sposób się nie włączyć i pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.