huk 100 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 snajper-s1 -potrzebuje tą z dwoma dziurkami :):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 pytanie tylko czy rosyjską, niemiecką czy austryjacką, bo jak widze to trzy z nich maja po dwie dziurki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 :) carska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Huk potrzebuję orła do tej z dwiema dziurkami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 Tak ? :):) no to powodzenia :):) pamiętaj jeszcze jedno - jak będziesz szukał orła :):) wąsy muszą pasować co do milimetra :) pierwszy orzeł klamry nie czyni :) dla mnie podkład to tylko kwestia czasu na aukcji to kasa 40-50 zeta - dobra rada jak trafisz orła na aukcji to poproś sprzedającego o wymiary od wąsa do wąsa nawet gdyby były urwane , i wymiary orła na zewnątrz coby nie wystawał - ja już to przerabiałem - mam swoją teorię na ten temat - no ale może ktoś ma inną - te klamry to prywatne samoróbki - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Pozwolicie że się podepnę pod ten temat. Chyba do tej klamry tez będzie ciężko dobrać orła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Wiem Huku, wiem.. Aro, ta sama sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 aro75 tak wiem - ztunigowana wersja :):) na dwa wąsy szybciej odpadały :):)prawdę powiedziawszy nie trafiłem orła z czterema wąsami w takich wymiarach do klamry , ale gdzieś widziałem kompletny wykop gdzie orzeł był deko większy od klamry i wystawał poza obrys . snajper-s1 , -podajcie dokładne wymiary klamer ,zmierzcie suwmiarką ,oraz odległości otworów jeden od drugiego ,aro75 też wymiary klamry oraz otwory w pionie i w poziomie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Niestety nie mam w domu suwmiarki ale można przyjąć że błąd pomiaru wynosi +-2mm bo na długości klamra jest trochę podgięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 aro75 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Jak przyjadę do domu to zmierzę, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 klamerka kolegi aro75 z pewnością wyglądała tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 a może i niekoniecznie bo wzorów nakładanych ptaków było kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 a pokażę wam jeszcze taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 no i od przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 innym razem jeszcze jakieś wrzucę. Koledzy zapodajcie jakieś caraczki z nakładkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramboodkrywca Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Witam niewiem czy to carak ale tak podejrzewam odległość między otworami 45mm wymiary 6cm na 5.5cm nakładki niestety niemam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramboodkrywca Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramboodkrywca Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 tu odległość między otworami 55mm wymiary 9cm na 5.5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramboodkrywca Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 druga strona nakładki niestety też niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramboodkrywca Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 jeśli to nie problem dajcie fotki tych nakładek pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 Gutek aleś się rozbrykał :):) twoje ? ramboodkrywca te dziury u twojej to po poprzeczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 ramboodkrywca masz nakładkę :) 50mm x 47mm odległość między drutami w pionie 40mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.