szczurek_1979 Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 ot taka ciekawostka... wsam raz na popołudnie niedzielne :-)http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Sensacyjne-znalezisko-Czeka-nas-otwarcie-gwiezdnych-wrot,wid,12722078,wiadomosc.html?ticaid=6afee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 http://www.gizamap.com/index.php/petition/lang/en#msg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 oj Piotrze pierwszy link nie działa drugi po angielskiemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 działa działa :-) języków obcych trzeba się uczyć Krzysiu ;P ja też nie wszystko zaczaiłem ale w większości tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 nie no na serio pierwszy link nie działa" tzn. działa ale zero artykułu tylko reklama.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Chciało by się rzec: NIEWIARYGODNE! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 u mnie bez problemu się otwiera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Moje sa na pilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Kto wczytał się w ten artykuł z pewnością dostrzegł analogię w opisie awarii sprzętu użytego do eksploracji z moim opisem awarii w wątku E. Kocha. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.