infamis Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Napisano 30 Wrzesień 2010 Prawdopodobnie nie wszyscy wiedzą, że obok Bitwy Warszawskiej 1920" powstaje kolejny film na temat wojny polsko-bolszewickiej. Mam nadzieję, że temat zostanie potraktowany rzetelnie i powstanie przyzwoity serial. Tym bardziej, że twórcy powołują się na kultowe wzorce jak Kompania braci", czy Pacyfik"... Więcej tutaj:http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=69756
piotr916 Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 noo to czekamy na odcinek pilotażowy w listopadzie.
Cpt.Nemo Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 No jak sie powoluja na takie klasyki i znajac z filmow budzety naszych filmow czyli ten sam kon i jezdziec gra caly szwadron a ta sama twarz jest raz niemcem raz ruskim a raz polskiem, to powstanie dzielo co najmniej na miare CZAS HUMORU VI
arkos345 Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Myślę że to będzie coś o czym mówi Cpt.Nemo. A o serialu wiem bo kręcili go w moim mieście :)
Kaczor82 Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Kompania Braci obok ogromnego budżetu miała też wspaniałe zdjecia, podobnie jak w Szeregowcu Ryanie obraz jest wypołowiały, kolory nie są nasycone jak w plastikowych telenowelach. U nas tego zapewne nie uświadczymy, do tego na 99% serial był kręcony kamerą telewizjny przez co najlepsza nawet produkcja wygląda jak Klan".Ostatnio z polskich seriali kręconych kamerą filmową były chyba tylko Glina" i Ekipa".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.