infamis Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Prawdopodobnie nie wszyscy wiedzą, że obok Bitwy Warszawskiej 1920" powstaje kolejny film na temat wojny polsko-bolszewickiej. Mam nadzieję, że temat zostanie potraktowany rzetelnie i powstanie przyzwoity serial. Tym bardziej, że twórcy powołują się na kultowe wzorce jak Kompania braci", czy Pacyfik"... Więcej tutaj:http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=69756 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 noo to czekamy na odcinek pilotażowy w listopadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 No jak sie powoluja na takie klasyki i znajac z filmow budzety naszych filmow czyli ten sam kon i jezdziec gra caly szwadron a ta sama twarz jest raz niemcem raz ruskim a raz polskiem, to powstanie dzielo co najmniej na miare CZAS HUMORU VI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkos345 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Myślę że to będzie coś o czym mówi Cpt.Nemo. A o serialu wiem bo kręcili go w moim mieście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor82 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Kompania Braci obok ogromnego budżetu miała też wspaniałe zdjecia, podobnie jak w Szeregowcu Ryanie obraz jest wypołowiały, kolory nie są nasycone jak w plastikowych telenowelach. U nas tego zapewne nie uświadczymy, do tego na 99% serial był kręcony kamerą telewizjny przez co najlepsza nawet produkcja wygląda jak Klan".Ostatnio z polskich seriali kręconych kamerą filmową były chyba tylko Glina" i Ekipa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.