jarecki48 Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Napisano 28 Wrzesień 2010 Witam !Chciałem się dowiedzieć co to za krzyżyk z głową Chrystusa .Wystawiłem post chciałem dodać lepszę fotkę , i niema ! Niewiem co się stało .Jest to krzyżyk o wymiarze 30x30 mm.,wykonany z mosiądzu lub brązu .
tyfus Napisano 28 Wrzesień 2010 Napisano 28 Wrzesień 2010 jarecki....w przyrodzie nic nie ginie :)tylko trzeba pamiętać w jakim dziale się wstawiało lub dodać do ulubionych, ewentualnie poszukać na forum za pomocą forumowej wyszukiwarki.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=677388#1130295-pozdro-
wojt13 Napisano 29 Wrzesień 2010 Napisano 29 Wrzesień 2010 Witam taki krzyżyk kupiłem w 1996 w Częstochowie na straganie , tylko nie był mosiężny raczej szajsmetal mosiądzowany. W każdym razie wzór ten sam . Pamiętam że był dosyć popularny , pozdrawiam Wojtek
Pytanie
jarecki48
Witam !Chciałem się dowiedzieć co to za krzyżyk z głową Chrystusa .Wystawiłem post chciałem dodać lepszę fotkę , i niema ! Niewiem co się stało .
Jest to krzyżyk o wymiarze 30x30 mm.,wykonany z mosiądzu
lub brązu .
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.