FAGIL Napisano 12 Październik 2010 Napisano 12 Październik 2010 pomiedzy kilkoma polmosami na granicy wytzymalosci nerwowej
Wojciech115 Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 Ja mieszkam w Toruniu zaraz obok dworca północnego. Ile razy widziałem jak ktoś chodził z wykrywaczem i saperką. Niewiem co wykopywali na torach ale byli bardzo zadowoleni. Na tzw. Ruskim tzn. na byłym poligonie rosyjskim to za każdym razem widzę dołki i śmigających poszukiwaczy z wykrywką :D Raz pod drzewem leżała jakby mina ale nie mogę tego zidentyfikować oczywiście nie brałem tego cholerstwa do domu tylko zostawiłem ale mam zdjęcia także za pozwoleniem założyciela tego wątku mogę je tu wrzuci.Pozdrawiam!Wojciech115
FAGIL Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 tam bylo duzo militarki i saperzy tez byli ja osobiscie tylo ogladalem dla mnie trefny teren
donial73 Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 Do zainteresowanych.Zapraszam do dodawania postów związanych z wątkiem oraz zasadami forum.
donial73 Napisano 7 Marzec 2011 Autor Napisano 7 Marzec 2011 Ostatni wekkend.Trochę z pola , trochę z lasu.
donial73 Napisano 7 Marzec 2011 Autor Napisano 7 Marzec 2011 standart:)w jednej pozostałości drewnianego czubka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.