Skocz do zawartości

znalezione, od zniszczenia ocalone

Rekomendowane odpowiedzi

Ładownicę przywlókł mój brat z popijawy w garażu zobaczył skórkowy pasek zapięcia jak zwisał z półki, a że uczulony i zaznajomiony na takowe dobro przyniósł do domu.Na pytanie ile koleś(poprzedni właściciel) za to chce powiedział że za darmo bo i tak miała trafić na rozpałkę w garażowym cyganku.

• Odpowiedzi 313
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Druga strona, fajne jest to że z mojej okolicy do takich gadżetów mam słabość, jest wytargana z okolic gdzie przeprawiał się lufcik może żołnierz który ją stracił a był chyba z dywizji Luftwaffe tak jak lufcik jechał sobie może na nim dopóki ten nie zatonął w czeluściach Pilicy(wyobraźnia działa) hehe.

nóżki do mg 42 wygrzebane przez kolegę elektryka, który zakładał instalację na strychu u pani, a też był poproszony o zwracanie uwagi na takie gadżety, miejsce znalezienia brzustówka to dzielnica w której przeprawiły się przez Pilicę sdkfz 251 między innymi różyczka.

A to z dzisiejszego dnia, po manewrach z kolegami stwierdziliśmy że trzeba uzupełnić stan kuchennych naczyń do przygotowywania posiłków na ognisku, no i zacząłem pytać między innymi Janka(chociaż wcześniej pytany o niemieckie regalia zarzekał się że nie ma).To pytam Jasiu masz jakieś gary alu,patelki czajniki?Ano mam taki wysoki czajnik, miałem se nim olej wlewać do traktora, ale jak ci potrzebny to przyniosę. To przynieś mówię będziemy mieli w czym wodę grzać i po paru dniach przyniósł ja zapomniałem i tak leżał trzy dni bezpańsko w robocie, a dziś mi się przypomniało wchodzę i jak go zobaczyłem od razu kurwiki w oczach się pojawiły i humor poprawiony do końca dnia.

• 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie