Eastlegion Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Polecam.http://www.youtube.com/watch?v=WPzBLDpLYa8&p=8E4A90B342645672&playnext=1&index=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Nie rozumiem jednego, co tam robi King Tiger i szarsza kawalerzystów. Zamait łamaś stereotypy utwierdza szrego widza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Eastlegion,pozwolisz że doczepię się do Twojego wątku,szukam przemówienia Prezydenta,bodajże 26albo28WrześniaChciałem by warszawa była piękna.."może trafiłeś przeglądającLUC,ja szukałem i kichaoczywiście w wersi audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Ale wypasione, nic dodac nic ując...Piotrek-stg, o co Ci chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 O to że Tygrys II popyla ulicami Warszawy i o to, że jak zwykle polski kawalerzysta z szabelką na czołog" zasuwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 eee ujdzie w tłoku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Tylko, że w ten sposób utwierdza się ludzi w złych przekonaniach, niby drobnostka, ale istotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Takie zestawienie to tylko i wyłącznie przenośnia. Ukazanie dysproporcji sił. Kto ma wiedzieć jak było - wiedzieć będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Jest to oczywiste dla Ciebie, dla mnie, ale czy jest to oczywiste dla każdego ? Raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Czy musi być oczywiste dla każdego? Mam takie wrażenie, że gro polskiego społeczeństwa ma to w głębokim poważaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Nie musi, ale być powinno. A jak widać wszystko idzie w tym kierunku, aby udowodnić, że Kampania Wrześniowa była klapą od A do Z. Czy o to chodzi? W takim razie nie weim po co te animacje, skoro mają służyć tym co wiedzą o co w tym wszystkim chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Myślę, że pora zamknąc wątek bo zaraz poleje się krew... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Miło jest patrzeć na takie wizualizacje i tyle. A sztuka i historia nie muszą iść w parze. Autorowi chodziło chyba o coś innego niż o odwzorowanie rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.