lesioo Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Napisano 16 Wrzesień 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu który znalazłem wsród różnych starych skarbów".Jest to walec z bardzo twardej gumy do którego przymocowany jest ruchomy pręt
poldek175 Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 Tak jak pisze Hebda.Ale chyba pewien rodzaj tłoka.
zainak Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Ruchomy pręt - czy ten trzpień, sworzeń oprócz tego że się obraca, wysuwa się, jak jest zakończony?Zapodaj więcej fotek, jak ta guma jest zakończona od spodu.
lesioo Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 Pręt może się przesuwać i obracać. Wewnatrz walca pręt przesuwa się z duzym luzem. Wkrótce dodam kolejne zdjęcia.
lesioo Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 Widok od dołu - suwak (pręt) w pozycji maksymalnie wsunietej w gumowy walec.Suwak jest od dołu (w tej części która jest wewnatrz gumowego walca) zakończony sferycznie.Wskazywałoby to na to, że ma z czymś współpracować punktowo
lesioo Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 kopijnik2 - jesteś wielki - dzięki.Mając nazwę poszukałem w sieci i wszystko sie zgadza. Jeszcze raz wielkie dzięki
lesioo Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Napisano 16 Wrzesień 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu który znalazłem wsród różnych starych skarbów".Jest to walec z bardzo twardej gumy do którego przymocowany jest ruchomy pręt
lesioo Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Napisano 16 Wrzesień 2010 Przepraszam ale wcześniej pokonałmnie temat zdjęć
Pytanie
lesioo
Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu który znalazłem wsród różnych starych skarbów".
Jest to walec z bardzo twardej gumy do którego przymocowany jest ruchomy pręt
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.