lesioo Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu który znalazłem wsród różnych starych skarbów".Jest to walec z bardzo twardej gumy do którego przymocowany jest ruchomy pręt Link to comment Share on other sites More sharing options...
poldek175 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Tak jak pisze Hebda.Ale chyba pewien rodzaj tłoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zainak Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Ruchomy pręt - czy ten trzpień, sworzeń oprócz tego że się obraca, wysuwa się, jak jest zakończony?Zapodaj więcej fotek, jak ta guma jest zakończona od spodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesioo Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 Pręt może się przesuwać i obracać. Wewnatrz walca pręt przesuwa się z duzym luzem. Wkrótce dodam kolejne zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesioo Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 Widok od dołu - suwak (pręt) w pozycji maksymalnie wsunietej w gumowy walec.Suwak jest od dołu (w tej części która jest wewnatrz gumowego walca) zakończony sferycznie.Wskazywałoby to na to, że ma z czymś współpracować punktowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 nie kombinować...korkownica do butelek Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesioo Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 kopijnik2 - jesteś wielki - dzięki.Mając nazwę poszukałem w sieci i wszystko sie zgadza. Jeszcze raz wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesioo Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu który znalazłem wsród różnych starych skarbów".Jest to walec z bardzo twardej gumy do którego przymocowany jest ruchomy pręt Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesioo Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Przepraszam ale wcześniej pokonałmnie temat zdjęć Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesioo Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 kolejne zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lesioo
Proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotu który znalazłem wsród różnych starych skarbów".
Jest to walec z bardzo twardej gumy do którego przymocowany jest ruchomy pręt
13 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.