Sekal Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Witam. Mam takie pytanie. Czy nie wiecie może gdzie w warszawie jest sklep w którym mógłbym kupic Paraloid B44?Niestety nie mogę takiego znaleźć.Jeśli w złym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 ja znam sklep ale na necie;)http://www.strefakonserwatora.pl/www.allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Właśnie w tym problem że zamiast wydawać 9zł na przesyłke to mogę kupić 100 g paraloidu więcej. I dlatego się pytam czy są w warszawie jakieś sklepy z takimi artykułami.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 odezwij się gamioniu na gg do mnie.Możemy zrzucić się na paczkę,bo do swego węgra bym kapkę kupił:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Czyli najbliżej mam Strefę Konserwatora w Nasielsku? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 8 Marzec 2014 Share Napisano 8 Marzec 2014 Panowie , ponawiam pytanie. Gdzie w Warszawie mogę zakupić paraloid ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.