Elandil Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Witam mam do ID Buteleczkę chyba po lekach znaleziona przypadkiem na terenie w którym wychodzą łuseczki tak 1920-39, czy na dole to są wybite daty? i przy okazji guziczek wygląda na carski ale z terenów raczej pruskich. Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek1234321 Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Ta 30 na tej buteleczce to może być jej pojemność, trzeba zmierzyć i będzie jasne, nie wykluczam że to jest data - tylko taka sugestia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek1234321 Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Zapomniałem - oczywiście 30 mililitrów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elandil Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Witam mam do ID Buteleczkę chyba po lekach znaleziona przypadkiem na terenie w którym wychodzą łuseczki tak 1920-39, czy na dole to są wybite daty? i przy okazji guziczek wygląda na carski ale z terenów raczej pruskich. Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elandil Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 spód Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Elandil
Witam mam do ID Buteleczkę chyba po lekach znaleziona przypadkiem na terenie w którym wychodzą łuseczki tak 1920-39, czy na dole to są wybite daty? i przy okazji guziczek wygląda na carski ale z terenów raczej pruskich. Dziękuję
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.