hOOpOe Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2010 No właśnie, chciałem zapytać o to jak oceniacie biuletyny IPN. Czy je czytacie? Ja sam przyznam się, że o tym, że jest w ogóle coś takiego dowiedziałem się przy okazji całej afery z H. Krzywonos. Chciałem kupić najnowszy numer, ale zdobyłem tylko przedostatni. Na razie czytałem relacje świadków rzezi na Wołyniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Na stronie IPN masz całą kolekcję w formacie pdf , tylko ostatnie numery nie są dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Przy różnych okazjach od wielu lat wkładki z biuletynów publikowane były w Naszym Dzienniku. Niektóre czytałem. Można się oburzać i nie wierzyć czasami w zawartą tam wiedzę, ale jednego nie można odmówić autorom - oparcia na autentycznych materiałach źródłowych, zaczerpniętych z archiwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.