sid30 Napisano 28 Kwiecień 2011 Napisano 28 Kwiecień 2011 no Łodziki kolejna niedziela się zbliża :))) ma ktoś ochotę się gdzieś wybrać ?
koło Napisano 6 Lipiec 2012 Napisano 6 Lipiec 2012 Cześć, odświeżamy temat ;), jutro jadę do niedzieli na Rawkę-Bzurę - jacyś ochotnicy heh, Na osiedlu jest małe co nie co do ogarnięcia jeszcze ale zostawiam to na leniwe popołudnie pewnego pięknego dnia ;p, sorki za ciszę ale przypadkiem odnalazłem ten wątek gdzieś w śmieciach na kompie;D.
mors39 Napisano 10 Wrzesień 2012 Napisano 10 Wrzesień 2012 Hej koło!Jestem chętny do nawiązania współpracy.Mieszkam w okolicy Łodzi.Pozdrawiam.Kontakt:klonowa19@onet.pl
major02 Napisano 1 Październik 2012 Autor Napisano 1 Październik 2012 No ruszyć by w końcu towarzystwo z łódzkiego:) za dwa tygodnie planuję jakiś wypadzik 13 -14, może ktoś chętny, można by też wybrać się na 2 dni :) wieczorkiem to wiadomo:) grill i nektar tygrysków:) sid30 biegasz jeszcze z piszczałkom czy już nie?? bo brzuszek nie pozwala:)Zdrów
RESTY Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 Towarzystwo z łódzkiego rusza się non stop.Co weekend jest jakiś wypadzik czy wspólna akcja ;)
major02 Napisano 2 Październik 2012 Autor Napisano 2 Październik 2012 RESTY nic na ten temat nie wiem bo wypadłem troszkę z tematu dłuższy czas temu;)
arkadiusz79 Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 witam ja z wielunia jestem. szykujecie jakis wypad ale na militarke?
RESTY Napisano 2 Październik 2012 Napisano 2 Październik 2012 major02 ,problem w tym że nie każdy ma ochotę się umawiać poprzez ogólnodostępne fora z wiadomych względów , a i na oficjalne akcje czy wypady nie zawsze w porę ktoś da info- czasem pojawi się tylko notka: odbyło się...".Stowarzyszenia nie interesuje zapraszanie niezrzeszonych , już przy okazji akcji wiosennych na Brusie robili mi wymówki że zapraszam osoby z zewnątrz (choć takie akcje przysporzyły nowych członków organizacji).Forum łódzkie jest cenzurowane i nie można się tam swobodnie wypowiadać ( sic!)Do umawiania się pozostaje więc bezpośredni kontakt z zainteresowanymi.
major02 Napisano 2 Październik 2012 Autor Napisano 2 Październik 2012 RESTY wiem o tym tak było zawsze i się nie zmieni ;) nikt nie chce problemów. Ale kto jest chętny to wiadomo że się zgłosi na priva;)
lolo124 Napisano 13 Luty 2017 Napisano 13 Luty 2017 Siema , postanowiłem że odkopię stary temat xD , jest ktoś chętny na wspólne kopanie? jestem z Tomaszowa Maz.
major02 Napisano 14 Wrzesień 2018 Autor Napisano 14 Wrzesień 2018 Również odświeżę temat. ktoś chętny z Tomaszowa i okolic ? może jakieś 2 dniowe latanie z dzikiem ?
yanko222 Napisano 17 Wrzesień 2018 Napisano 17 Wrzesień 2018 Major mozna kiedy ruszyć w jakiś weekend.
major02 Napisano 30 Wrzesień 2018 Autor Napisano 30 Wrzesień 2018 yanko222 odezwij się na mój email tgafeniks@gmail.com
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.