major02 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Napisano 1 Marzec 2011 Ehh temat założyłem ale długo mnie tu nie było xD Hmm ktoś chętny na wspólny wypadzik??
sid30 Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 siemka major jesteś z Łodzi ?? chętnie bym się wybrał gdzieś w niedziele, ale niestety :(( nie mam pojazdu :(( żona po poprzednim sezonie za cholere mi samochodu nie da, a 2 w rodzinie nie mam :((,
major02 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Napisano 1 Marzec 2011 sid30 ja jestem z Tomaszowa Mazowieckiego, ja też szukam kogoś z autem bo sam nie wiem czy będę miał auto na weekend bo moja narzeczona studiuje, i jak weźmie mi auto żeby dojechać na uczelnie to trochę też będę miał lipnie;)
sid30 Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 haj ludzie !! nie ma nikogo z łodzi z pojazdem ?? ja mam dwie wykrywki wiec jedna odstąpie na wyjazd :))
major02 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Napisano 1 Marzec 2011 sid30 właśnie co do wykrywki xD to ja bym był chętny w razie W :)) bo jedną mi parę miesięcy temu niebiescy gwizdneli :)) xD a drugą właśnie zamówiłem i liczę że mi dojdzie do piątku, tylko taką nadzieją żyję :)) ja auto chyba będę miał bo moja coś mówiła że chyba nie jedzie w ten weekend na uczelnie jednak :))
major02 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Napisano 1 Marzec 2011 A właśnie, puki pamiętam xD ktoś z was z Łódzkiego chodzi może po kamienicach, po strychach i szuka fantów??? Jak tak to wychodzi wam coś ciekawego???
major02 Napisano 2 Marzec 2011 Autor Napisano 2 Marzec 2011 obert8 no i często ci wychodzą fanty po kamienicach??? i co przeważnie ???
obert8 Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 z racji zawodu laze po kamienicach wychodzi wszystko meble lampy bibeloty ksiazki gazety itp))))militaria tez
sid30 Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 mnie się jeszcze z militarki nic ciekawego nie trafiło :( raz tylko ruska klamra :(major jak skombinuje pojazd na niedziele to moge ci smetka pozyczyć :)) ty chodzisz gdzies blizej po inowłodzu ??
major02 Napisano 2 Marzec 2011 Autor Napisano 2 Marzec 2011 Jeżeli chodzi o I wojnę i drobnice to okolice Tomaszowa i Inowłodza. Ja ogólnie pochodzę z Brzustowa, ale mieszkam na Tomaszowie, teren ludziom znany xD ale nie jest wcale przekopany jak co ni którzy twierdzą, mam jeszcze swoje dziewiczne miejsca na polach dziadka :))
sid30 Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 bardzo lubie te tereny :) tam są naprawde piekne lasy :)) własnie kolega do mnie dzwonił zmotoryzowany wiec na 99,9% na niedziele tam zawitamy :) zapraszasz na poletka dziadka ? hehehhheheh Ostatnio przeszedłem na skuśke las od szosy do Brzustowa :)) te rzeczki mnie wykończyły :(
RESTY Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Obert kiedy ty na to wszystko czas znajdujesz?:OAle jak znajdziesz gdzieś jakieś rzeczy związane z reglamentacją(kartki, bony , talony ) to daj mi znać może się na coś pomieniamy ;)
major02 Napisano 2 Marzec 2011 Autor Napisano 2 Marzec 2011 zapraszam xD można zawitać w kilka ciekawych miejsc;)) hmm a jak coś to o której byście byli na Tomaszowie??
major02 Napisano 2 Marzec 2011 Autor Napisano 2 Marzec 2011 na priva wysłałem ci mój tel. jak by coś.
sid30 Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 10-11 :) w piatek zatelefonuje to sie zgadamy :))
euvax Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Chętnie umówię się na wspólny wypad w teren w okolicy Sieradza. Tylko weekendy
major02 Napisano 5 Marzec 2011 Autor Napisano 5 Marzec 2011 sid30 no i jak przyjeżdżacie bo nie wiem jak ułożyć na jutro harmonogram dnia :))
plaster180 Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 witam panowie byłem dziś pod łowiczem na kilku poletkach i niestety gleba zamarznięta na kamień wytrzymałem pół godziny i do domu także przygotujcie sobie jakiś kilof do kucia ziemi pozdrawiam.
Mazow Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 W lasku również można się spotkać z kilkucentymetrową warstwą skamieliny mrozu.Kiedy okaże się, że lasek leży w depresji, szpadel nabiera dźwięku dzwonów.Pozdrawiam,
agni3shka25 Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 Witam kolegów. Jestem z Pabianic jak by znalazło sie miejsce w aucie to jestem chetny na wspólny wypad. Pozdrawiam
major02 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 No dobra pany :> to kto w niedzielę przyszłą wpada do mnie na Tomaszów Maz. i skoczymy na poz. I i II wojenne:))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.