mariusz12348 Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 tak po środku koło uchwytu do szuflady wyszedł tez pocisk pierwszy raz znalazłem taki chyba jakiś prochowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Niestety nie pomogę ci z pociskami,kiepsko u mnie w tym temacie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAV_Grodzisk Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 WitamJestem z Grodziska MazowieckiegoNie jestem zmotoryzowany natenczas(tzn robie prawko)Ale jak w pociąg to do Skierniewic i okolic baardzo chetnie zajade. Z mapy Mazow ciukałem kiedys w Balcerowie, Strzybodze, Starej Rawie i monetasy popularesy bez wiekszej euforii, chociaz ta D. Góra, Żelazna moze byc ciekawieOkolice Łowicza lub dukt z Łowicza-Skierniewic miodzioo, ale nie bywałem dotychczasMoj nr gg 312601. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAV_Grodzisk Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 WitamJestem z Grodziska MazowieckiegoNie jestem zmotoryzowany natenczas(tzn robie prawko)Ale jak w pociąg to do Skierniewic i okolic baardzo chetnie zajade. Z mapy Mazow ciukałem kiedys w Balcerowie, Strzybodze, Starej Rawie i monetasy popularesy bez wiekszej euforii, chociaz ta D. Góra, Żelazna moze byc ciekawieOkolice Łowicza lub dukt z Łowicza-Skierniewic miodzioo, ale nie bywałem dotychczasMoj nr gg 312601. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazow Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 To może w przyszłą niedzielę wyskoczymy na Górki Szwedzkie".Kolega z Grodziska pewnie się orientuje. Nie byłem tam wieki a tym bardziej z wykrywką, natomiast wiele słyszałem o tym miejscu.Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 ja ruszam, a jak kto woli to może się przyłączyć ewentualnie kontakt znany jak ktoś chce to miejsce jest 2 szt. pod telefonem bo idę kuć ściane. :iMichałku daj znać czy jedzieszmój brymek jaj coś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini7505 Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Witam!A w którą stronę od skc kolega cocodaemon się wybiera?Może też bym ruszył!ozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 witam ja też był bym chętny jak coś tylko nie odbierasz tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 tak jak miało być tydzien temu. sspotkanie o 7:00 na kamionie.Jak masz blisko to o 6:30 pod pałacem ślubów bo dalej lece po ziomka. więc czekam na @ lub sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAV_Grodzisk Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Witam Górki Szwedzkie same w sobie to nie, czasem z córką ognisko w poblizu rozpalamy, ale w promieniu 500m sasy i kopiejki a i srebrnik ciut starszy sie trafi;)Ogólnie Grodzisk jest marny, okolice ubogie ale moze...Patrzyłem na artykuł o Boninie, na razie wesze na osiedlu:)Sam chetnie uderzyłbym na Błonie, Rokitno pola na trasie Poznan-W-waPozdrawiam 312601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 A to moja strefa dzisiejszego połowu, słabo lecz miło było :D może chłopaki się pochwalą, i jeszcze szklanka caluchna od szrapnelka :P na 70cm ace-m 250 WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 i mały słoik GEOCACHE" po moniaku dodane i w dzienniczek wpisane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 a dobrze sie wpisales?Szanuj geocache szanuj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 Geocech uszanowany dodaliśmy fanty wpisaliśmy się i odłożyliśmy na miejsce Ja nie mam się czym chwalić kopiejka , 10 gr polskie , jedyna fajna monetka to 1/48 talara srebro 1774 .Zdjęcie z allegro moja jest w super stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 to macie u mnie +1 za geo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 25 Listopad 2010 Autor Share Napisano 25 Listopad 2010 trzeba szykować się na kolejne łowy, czas zapodać pomysły i kto mniejwięcej chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Pewnie ja i Piotrek .Tym razem zapraszamy do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 27 Listopad 2010 Autor Share Napisano 27 Listopad 2010 jutro będziemy tutaj ~7:00 GM 51.955242,20.295525 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2010 sezon zimowy rozpoczęty, i raczej każdy sobie odpuszcza nadchodzącą niedzielę więc do lepienia BAłWaNów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2010 Leśne kopanko w poświąteczny poniedziałek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazow Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Cześć,Ja do pracy niestety idę. Mariusz może będzie chętny na przetestowanie nowego sprzętu.Wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Ja niestety również odpadam idę do pracy ,ale jutro jadę testować nowy sprzęt . Możemy skoczyć jutro na jakiś mały wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobolina Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Witam poszukiwaczy mieszkam na Rawce i szperam po lasach szczególnie po okopach z 1 wojny św. zbieram głównie militarke ale rzeby coś znaleść trzeba miec miejscówke ja chodze tak bo chodze ale teren jest przekopany kupa odłamków łusek guzików czasem jakies monetki i zapalniki a tak to jeszcze nic na trafiłem poluje na jakis karabin jak ktos znalazł jakis karabin lub ciekawy exponacik to prosze nich wrzuci foteczke lub ipisze co znalazł pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Witam w okolicach gdzie chodzimy nie trafiają się karabiny bagnety ani inne takie, troszkę odłamków jakieś szklanki zapalniki czasowe do szrapneli i moniaki .Wszyscy mieszkamy w pobliskiej okolicy Rawki Żyrardów Skierniewice jest również kolega z Grodziska Mazowieckiego który może też będzie latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.