Skocz do zawartości

Skierniewice Niedzielne poszukiwania 1"

cacodaemon-skc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam
Jestem z Grodziska Mazowieckiego
Nie jestem zmotoryzowany natenczas(tzn robie prawko)
Ale jak w pociąg to do Skierniewic i okolic baardzo chetnie zajade.

Z mapy Mazow ciukałem kiedys w Balcerowie, Strzybodze, Starej Rawie i monetasy popularesy bez wiekszej euforii, chociaz ta D. Góra, Żelazna moze byc ciekawie

Okolice Łowicza lub dukt z Łowicza-Skierniewic miodzioo, ale nie bywałem dotychczas

Moj nr gg 312601. Pozdrawiam:)

Witam
Jestem z Grodziska Mazowieckiego
Nie jestem zmotoryzowany natenczas(tzn robie prawko)
Ale jak w pociąg to do Skierniewic i okolic baardzo chetnie zajade.

Z mapy Mazow ciukałem kiedys w Balcerowie, Strzybodze, Starej Rawie i monetasy popularesy bez wiekszej euforii, chociaz ta D. Góra, Żelazna moze byc ciekawie

Okolice Łowicza lub dukt z Łowicza-Skierniewic miodzioo, ale nie bywałem dotychczas

Moj nr gg 312601. Pozdrawiam:)

Witam
Górki Szwedzkie same w sobie to nie, czasem z córką ognisko w poblizu rozpalamy, ale w promieniu 500m sasy i kopiejki a i srebrnik ciut starszy sie trafi;)

Ogólnie Grodzisk jest marny, okolice ubogie ale moze...

Patrzyłem na artykuł o Boninie, na razie wesze na osiedlu:)

Sam chetnie uderzyłbym na Błonie, Rokitno pola na trasie Poznan-W-wa
Pozdrawiam 312601

• 3 weeks later...
Witam poszukiwaczy mieszkam na Rawce i szperam po lasach szczególnie po okopach z 1 wojny św. zbieram głównie militarke ale rzeby coś znaleść trzeba miec miejscówke ja chodze tak bo chodze ale teren jest przekopany kupa odłamków łusek guzików czasem jakies monetki i zapalniki a tak to jeszcze nic na trafiłem poluje na jakis karabin jak ktos znalazł jakis karabin lub ciekawy exponacik to prosze nich wrzuci foteczke lub ipisze co znalazł pozdro

Witam w okolicach gdzie chodzimy nie trafiają się karabiny bagnety ani inne takie, troszkę odłamków jakieś szklanki zapalniki czasowe do szrapneli i moniaki .Wszyscy mieszkamy w pobliskiej okolicy Rawki Żyrardów Skierniewice jest również kolega z Grodziska Mazowieckiego który może też będzie latał

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie