Poszukiwacz bunkrów Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2010 Witam!Wiem ,że to forum nie jest o trupach itp ale mam problem.Wiem gdzie dwa lata po wojnie była egzekucja.Wiem ,że wykonawcą było UB ale nie wiem kto był ofiarą.Komu mam to zgłosić?Nie będzie z tym żadnych problemów (żadnych wjazdów na chatę" itp)?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 poinformuj IPN, może już wiedzą, a może dokonasz przełomu..jeżeli jej nie rozkopałeś czy nie zniszczyłeś to za co masz mieć niby odwiedziny?http://ipn.gov.pl/portal/pl/7/439/Kontakt.htmlpozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2010 Ok.Dzięki za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.