Saper93 Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Napisano 29 Sierpień 2010 Witam, cos takiego mi wyskoczylo ostatnio. Puste w srodku. Wyglada jak mina ale nie jestem pewien. Prosze o ID. Pozdrawiam!
lindenbusch Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 w mojej opinii to jest dolna część, podstawa lampy naftowej?
Faku Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 jak lampa to musi być wlew nafty, ale chyba będzie ciężko aby coś zobaczyć przy tych dziurach:-)
Hansdekawka Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 Moim zdaniem zbiornik lampy naftowej.Wlewu być nie musi, bo wykręca się palnik do zalewania nafty.
cobrasaper Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 saper93 proszę cię nie pisz czy to może być mina bo przeczyta to jakiś policjant i pomyśli że to na prawdę mina i jest potencjalne zagrożenie ,powinieneś raczej napisać co t może być:)?
Saper93 Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Napisano 29 Sierpień 2010 Dzieki. Pozdrawiam!P.S. @cobrasaper - radze zapoznac sie z regulaminem, szczegolnie z II pkt ;)
Pytanie
Saper93
Witam, cos takiego mi wyskoczylo ostatnio. Puste w srodku. Wyglada jak mina ale nie jestem pewien. Prosze o ID.
Pozdrawiam!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.