bartbb Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Napisano 29 Sierpień 2010 Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem tego forum wiec na początek witam wszystkich Jestem w posiadaniu Gaz-a 51 w zabudowie pogotowia technicznego ale niestety nic niepozostało z wyposażenia wnętrza,niema piecyka ani innych rzeczy które się tam znajdowały i teraz pojawia się moja prośba ,czy ktoś z was ma może dostęp do jakiś zdjęc ,ilustracji które przedstawiają oryginale wnetrze. I druga prośba: poszukuje kierunkowskazów,chorongiewek,te które sie wysuwają z zabudowy pojazduZa jakiekolwiek informacje bede bardzo wdzieczny PozdrawiamBartekP.S.Jeśli ktoś chciałby sprzedać takie wyposażenie pogotowia technicznego to jestem zainteresowany
Catadero Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 Z opisu samochodu LUBLIN 51/W:Ogrzewanie wnętrza przez piecyk na paliwo stałe (chyba po prostu tzw. koza"?). Wyposażenie wnętrza zależnie od przeznaczenia. Wykonywany był w wersji-ślusarskiej; spawalniczej; elektromechanicznej oraz jako ładowarka akumulatorów. Niestety żadnych rysunków ani zdjęć wnętrza nie posiadam.C.
Nebelwerfer Napisano 30 Sierpień 2010 Napisano 30 Sierpień 2010 Pewnie wiele nie pomoże ale:http://www.photoka.info/gaz51/index.htmPzdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.