bartbb Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2010 Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem tego forum wiec na początek witam wszystkich Jestem w posiadaniu Gaz-a 51 w zabudowie pogotowia technicznego ale niestety nic niepozostało z wyposażenia wnętrza,niema piecyka ani innych rzeczy które się tam znajdowały i teraz pojawia się moja prośba ,czy ktoś z was ma może dostęp do jakiś zdjęc ,ilustracji które przedstawiają oryginale wnetrze. I druga prośba: poszukuje kierunkowskazów,chorongiewek,te które sie wysuwają z zabudowy pojazduZa jakiekolwiek informacje bede bardzo wdzieczny PozdrawiamBartekP.S.Jeśli ktoś chciałby sprzedać takie wyposażenie pogotowia technicznego to jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 Z opisu samochodu LUBLIN 51/W:Ogrzewanie wnętrza przez piecyk na paliwo stałe (chyba po prostu tzw. koza"?). Wyposażenie wnętrza zależnie od przeznaczenia. Wykonywany był w wersji-ślusarskiej; spawalniczej; elektromechanicznej oraz jako ładowarka akumulatorów. Niestety żadnych rysunków ani zdjęć wnętrza nie posiadam.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Pewnie wiele nie pomoże ale:http://www.photoka.info/gaz51/index.htmPzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.