kryniu82 Napisano 26 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2010 Szukam chętnych na wspólny wypadzik w Tarnowie i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2010 Idzie odwilż może ktoś chętny na wykopki w Tarnowie i okolicach.Jeżeli tak to pisc kryniu82@onet.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matireli Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 A le w jakich tych okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2010 Pleśna,Wojnicz,Szynwałd,Zakliczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 Kryniu ja na wiosne, (kwiecien, maj)jade w okolice Zakliczyna :) to moje rodzinne strony :)Więc jak coś chętnie połącze siły :) zwłaszcza, że coś nie coś znam z opowieści :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2010 spid3r niema problemu jak będziesz daj znac napewno się wybierzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komarwojnicz10 Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 chętnie dołączę,jakby co to dawać znać.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaxa6666 Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Działacie cos Panowie na froncie wykopkowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 27 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Szukam chętnych na niedzielny wyskok na wykopki w okolicach Tarnowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waco44 Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Witam kolegę chętnie wspólnie pokopie jestem z bochni jak coś to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 Ta niedziela odpadla bo widac jaka pogoda za oknem,możemy wybrac sie na następna niedziele.Kolege Waco44 i reszte chętnych prosze o kontakt na e mail to napewno ustalimy gdzie i kiedy.Pozdrawiam kryniu82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoVoX Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Witam,Ponieważ widzę, że Koledzy prowadzą poszukiwania w okolicach Tarnowa, to bardzo proszę o informację, jeżeli przez przypadek natraficie na betonowy unkier", który przedstawia załączona fotografia. Jest to fundament od niemieckiego radaru FuMG-65 Würzburg-Riese, którego do tej pory nie udało mi się zlokalizować.Przykładowe zdjęcia takich obiektów:http://www.panoramio.com/user/covox/tags/Würzburg-RieseDziękuję i PozdrawiamCoVoX (covox@vp.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Tarnów kopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckers13 Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 WITAM KOLEGOW JESTEM NOWY I BARDZO CHETNIE WYBRAL BYM SIE NA WYPAD POKOPAC , ZASIEGNĄC PORAD ITD GDYBY COS TO PROSZE O INFO , POZDRAWIAM .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 Proponuję zacząć kopać" od regulaminu forum. Proszę nie używać dużych liter! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilospl Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 chętni na poszukiwania tarnów okolice pisać na adres:browarek10@interia.pl mamy już ekipę ale chętnych i z zapałem ludzi nigdy za dość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikus1324 Napisano 7 Maj 2013 Share Napisano 7 Maj 2013 Witam jest ktoś chętny na wspólne kopanie w okolicach Tarnowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andek6 Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 Hej!Mikus, możemy trochę połazić z wykrywaczami .Jestem z Pilzna.andek6@onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikus1324 Napisano 4 Czerwiec 2013 Share Napisano 4 Czerwiec 2013 andek6 proszę o kontakt moje gg to 458 499 83. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 24 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Dajcie znac kiedy to napewno sie wybiore jak będe miał czas.Piszcie na e mail.Pozdrawiam kryniu82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsx7 Napisano 5 Lipiec 2013 Share Napisano 5 Lipiec 2013 też jestem chetny dajcie znac wsx7@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jwalker Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 Spaceruje ktoś jeszcze z saperką na ramieniu w okolicach Dębicy/Pilzna/Radomyśla Wlk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu82 Napisano 22 Październik 2014 Autor Share Napisano 22 Październik 2014 Witam.Proszę o kontakt kolegę Waco44.Jeżeli ktoś posiada to e-mail.Pzdr Kryniu82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.