DamianosSs1 Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Napisano 24 Sierpień 2010 Witajcie, jestem jeszcze zielonym poszukiwaczem i zastanawiam się nad kupnem lepszego wykrywacza metali, ten co mam raczej się nie nadaje... mam na oku za około 1000zł takie oto cuś Treasure Hunter Vision Pro Professionalzakup planuję przez allegro, nie wiem czy można dawać do allegro linki więcej lepiej narazie się wstrzymam :)a może ktoś by poradził coś innego do kupna tak do 1000 zł
Raned Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 Dlaczego początkujący zawsze chce kupować śmieci? Może dlatego, że Professional?
jacho Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 Na początku określ się które fanty bardziej Cię interesują. Militaria czy kolorki (monetki, guziki, bużuteria itp. itd).Jeśli kolorki to Fisher F2, tekinetics delta, coinmaster pro, ace 250.Jeśli militarka to smętek (ale to nie moja działka więc się więcej nie wypowiadam).I najważniejsze. Wszystko jest na forum, wystarczy poszukać.
DamianosSs1 Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Napisano 25 Sierpień 2010 Bardziej militaria mnie interesują :) dzisiaj właśnie znajomy znajomego polecał mi Smętka na fanty militarne lub położone głębiej. A czy ktoś zna może stronkę godną zaufania gdzie można by kupić wykrywacz?
DamianosSs1 Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Napisano 25 Sierpień 2010 aha i jeszcze jedno czy smętkiem da się także swobodnie szukać monet itp. ?? :D
plaster180 Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 smętek raczej na militarkę na alledrogo masz w twoim zakresie cenowym proximę najbardziej uniwersalna na kolorek i militarkę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.