rbl Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 witam, mam pytanie do: b92. chciałbym sie dowiedzieć czy byłaby mozliwa wymiana na warszawski psi medalik, który tu jakiś czas temu pokazaleś, też trochę kopię i moze miałbym coś na wymiankę, mógłbym go także odkupić (albo kupić coś na ew. wymianę). nie interesują mnie psie n-erki ogólnie, a tylko te wybite w warszawie (tak więc jest to dość wąski zakres zainteresowań tematem). pozdr r. marcinkowskip.s. z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. mój mail: rbl@interia.plp.s.p.s. jakby ktos inny miał warszawskie znaczki psie i nie był do nich za bardzo przywiązany to się polecam :) wymiana, odkupienie.
janushew Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Napisano 26 Kwiecień 2006 Witajcie! po dłuższej przerwie znowu trafił mi się taki...zdrugiej strony piesek i jegu numer pozdr J
kilgore Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Kiedys już wstawiałem,ale do innego wątku,to będzie dobre miejsce
wz1977 Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Witam. Znaczek psa z Wałcza znaleziony w Pile.
wz1977 Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Znaczek psa z Głogowa znaleziony w okolicach Głogowa. Pozdr wz1977
paul Napisano 27 Październik 2006 Napisano 27 Październik 2006 Witam ! Znaczki takie nie interesują mnie zbytnio, więc mimo że się trafiają to nie wzbudzają moich emocji. Jednak ostatni z nich wydaje mi się interesujący - został znaleziony na całkowitym odludziu, w miejscu gdzie kiedyś istniał dworek - w dawnym woj. siedleckim.Pozdrawiam !
janushew Napisano 29 Marzec 2010 Autor Napisano 29 Marzec 2010 pozwolę sobie na odświeżenie wątku ostatnim znaleziskiempozdrawiam
Kobieras39 Napisano 30 Marzec 2010 Napisano 30 Marzec 2010 jeszcze jedne z starej cahłupiny mam ale to zdjęcie musze zrobić
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.