Daro Shadow Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Ależ resoraki! super fanciki! Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Witam Latający Holender diabli wiedzom co napisać super fanciki i tyle...ZDRÓW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18-82r Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 witam! - jeszcze bywasz w okolicach miasteczka" ? - ja byłem parę razy - drobnica jeszcze wychodzi że tak powiem dość hurtowo jak się trafi poletko - pozdro dla Ciebie i do usłyszenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Pozazdrościć takiego deszczu" ;-) Super znajdki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 łanie ładnie oby takie znajdki zawsze były pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 29 Listopad 2010 Autor Share Napisano 29 Listopad 2010 Witam kolegów ! No teraz to już definitywny koniec,u mnie więcej niż pół metra śniegu,a więc do wiosny !Michał,miasteczko troszkę za daleko,przeglądałem okoliczne tereny:) Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.